Κάλεσαν στον γάμο τους 1000 γάτες (vid)

Gazzetta team
Κάλεσαν στον γάμο τους 1000 γάτες (vid)
Έκαναν την τελετή του γάμου τους σε ένα καταφύγιο ζώων στο οποίο ζουν πάνω από 24.000 γάτες

Το ζευγάρι των φιλόζωων Λουίζ Βερονό και Ντομινίκ Χάσον παντρεύτηκαν την Τρίτη το πρωί σε μία τελετή που έχει γίνει ήδη viral σε όλο τον πλανήτη. Και αυτό γιατί στην τελετή τους γάμου τους οι μοναδικοί προσκεκλημένοι, πέρα από τα οικεία τους πρόσωπα, ήταν πάνω από 1.000 γάτες!

Οι δύο Καναδοί πολίτες από το Μόντρεαλ, είναι φανατικοί φίλοι των συμπαθών αυτών τετράποδων, και είχαν αποφασίσει να κάνουν τον γάμο τους εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Έτσι όταν κάποια στιγμή επικέφτηκαν ένα καταφύγιο για γάτες, το Cat Hous of the Kings στην Καλιφόρνια, αποφάσισαν ότι εκείνο ήταν το κατάλληλο μέρος για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Το συγκεκριμένο καταφύγιο λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια στην Καλιφόρνια και φιλοξενεί αυτή την στιγμή πάνω από 24.000 γάτες και περίπου 7.000 σκύλους. Η Λουίζ ήταν εκείνη που πήρε ουσιαστικά την απόφαση, καθώς ήρθε σε επαφή με την υπεύθυνη του καταφυγίου και την ομάδα της, και εκτίμησε την δουλειά που κάνει για την διάσωση των ζώων.

Η τελετή ολοκληρώθηκε μέσα σε γέλια και ευτυχισμένη ατμόσφαιρα, ενώ στο τραπέζι του γάμου προσκλήθηκαν εκατοντάδες «καλεσμένοι», όλοι με μία κοινή ευχή στο στόμα: «Μιάου»!

Πηγή: protothema.gr