Ένας τύπος έγινε ήρωας από το πουθενά (pics & vid)

Gazzetta team
Ένας τύπος έγινε ήρωας από το πουθενά (pics & vid)
Και την ανακαίνισή του έκανε και στις καλύτερες τιμές τα πήρε και ήρωας του σπιτιού έγινε, γιατί είχε πρόγραμμα!

Απλώς σκεφτείτε αυτό: Γυρνάτε σπίτι κουρασμένοι και τα βλέπετε όλα ίδια. Την ίδια κουζίνα, το ίδιο μπάνιο, το ίδιο δάπεδο, τα ίδια και τα ίδια χρώματα. Και το χειρότερο από όλα; Ακούτε καθημερινά γκρίνια από την ίδια σας την οικογένεια επειδή έχετε ακόμα την ίδια κουζίνα, το ίδιο μπάνιο, το ίδιο δάπεδο, τα ίδια και τα ίδια χρώματα.

Εκεί όμως έρχεται να γίνει κάτι μαγικό.

Εκεί μπαίνει στην εξίσωση η Leroy Merlin που έχει αποστολή να σε κάνει τον “Ήρωα του Σπιτιού” και να απολαύσεις τον θαυμασμό της οικογένειας για το κατόρθωμά σου.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει αυτό.

Γιατί πολύ απλά και κατανοητά, η LEROY MERLIN έχει τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στα είδη κήπου, στις κατασκευές, στα εργαλεία και στη διακόσμηση.

Και επειδή συνεργάζεται με χιλιάδες προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προκειμένου να εξασφαλίσει για όλους εμάς τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, δικαίως πρωτοπορεί στην ανακαίνιση σπιτιού και επάξια θεωρείται ειδικός στη βελτίωση της κατοικίας!

Όμως, όπως σε όλες τις πρωτοποριακές εταιρίες, το πιο σημαντικό «όπλο» της LEROY MERLIN είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

Είναι οι πλέον ειδικοί οι οποίοι θα σας «λύσουν» τα χέρια παρέχοντάς σας λειτουργικές, μοντέρνες, οικονομικές ιδέες σε προϊόντα και υπηρεσίες, πάντα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!

Και πάνω από όλα, προσαρμοσμένα πάντα στο δικό σας Project, όπως εσείς το φαντάζεστε και το έχετε στο μυαλό σας.

Και επειδή όπως είπαμε, οι άνθρωποι της LEROY MERLIN είναι οι TOP ειδικοί, ξέρουν πολύ καλά ότι οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι πλέον κατάλληλοι για να κάνετε εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι σας.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν αυτήν την ανάγκη, η LEROY MERLIN αφιέρωσε τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην ανακαίνιση του σπιτιού!

Και όταν λέμε «όλου του σπιτιού», το εννοούμε! Μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα, πόρτες – παράθυρα, χρώματα, κατασκευή και μόνωση! ΟΛΑ!

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της LEROY MERLIN με τις πολύτιμες συμβουλές τους, τις ιδέες και τα tips τους που μπορείτε να βρείτε στο www.leroymerlin.gr, τις οδηγίες για να κάνετε μόνοι σας κατασκευές, την μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές αλλά και με τις υπηρεσίες μεταφοράς, τοποθέτησης, άτοκων δόσεων, τηλεφωνικής παραγγελίας κ.ά., σας λύνουν τα χέρια κι έτσι ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!

Αποτελώντας μέρος ενός τεράστιου δικτύου 898 καταστημάτων του γαλλικού ομίλου Adeο και κατέχοντας τη 2η θέση στην Ευρώπη και 4η παγκοσμίως στην αγορά του «Φτιάξ' το μόνος σου», είναι σε θέση να εξασφαλίζει διαρκώς το καλύτερο για το σπίτι μας και πάντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο με όλα τα προϊόντα! Γιατί όπως είπαμε, είναι πλέον πολύ εύκολο να γίνετε ο Ήρωας του Σπιτιού!