«Παράσταση» Κασιδιάρη με άγριες φωνές και εκφράσεις πεζοδρομίου (vid)

Gazzetta team
«Παράσταση» Κασιδιάρη με άγριες φωνές και εκφράσεις πεζοδρομίου (vid)
Με ένα χρυσαυγίτικο σόου του Ηλία Κασιδιάρη κατά του πρόεδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Μάκη Μπαλαούρα ξεκίνησε η θυελλώδης συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής πήρε τον λόγο, ο πρόεδρος της επιτροπής προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν του έχει δώσει άδεια για να τοποθετηθεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκίνησε την... παράσταση.

Με άγριες φωνές και εκφράσεις πεζοδρομίου χαρακτήρισε τον Μάκη Μπαλαούρα «βλάκα» και «καραγκιόζη». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων, απαντώντας στο παραλήρημα του χρυσαύγιτη βουλευτή είπε: Δεν σε φοβάμαι. Εδώ δεν έχω φοβηθεί τα τανκς σιγά μην φοβηθώ εσένα» και ζήτησε να κάτσει κάτω και το επεισόδιο τελείωσε.

Ωστόσο, τσουνάμι αντιδράσεων «σηκώθηκε» εκ μέρους των βουλευτών της αντιπολίτευσης, οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι έφερε, για πολλοστή φορά, ένα πολυνομοσχέδιο-μαμούθ χιλιάδων σελίδων με διαδικασίες φαστ-τρακ χωρίς να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την σωστή προετοιμασία των βουλευτών.

Πηγή: topontiki.gr