Κυβερνητικό «ΟΚ» για το γλέντι στο «Παλατάκι»

Gazzetta team
Κυβερνητικό «ΟΚ» για το γλέντι στο «Παλατάκι»
Ο Ιβάν Σαββίδης παντρεύει το γιο του, Γιώργο, με τη γαμήλια τελετή να γίνεται στο «Παλατάκι» της Θεσσαλονίκης, μετά και το «ΟΚ» από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία ΚόλλιαΤσαρουχά φέρεται να ενοίκιασε το «Παλατάκι» στον Ιβάν Σαββίδη για το γαμήλιο γλέντι του γιου του! Το οίκημα ανήκει στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, αλλά τη διαχείριση έχει το ΥΜΑΘ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με ασφαλείς πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, της ΣΕΚΑΠ και του «Μακεδονία Παλάς» Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να νοικιάσει το ιστορικό «Παλατάκι» της Θεσσαλονίκης, για το γλέντι που θα ακολουθήσει το γάμο του γιου του, Γιώργου, με την εκλεκτή της καρδιάς του, την πανέμορφη Ρωσίδα Γιάννα Κουντιάκοβα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ομογενής επιχειρηματίας πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό για την ενοικίαση του χώρου ανέλαβε την υποχρέωση να «καλλωπίσει» τον προαύλιο χώρο.

Ο γάμος θα τελεστεί στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, στην εκκλησία που έχτισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πηγές αναφέρουν πως το συγκεκριμένο τριήμερο 9-10-11 Ιουνίου το «Μακεδονία Παλάς» δεν θα δέχεται πελάτες, καθώς εκεί θα φιλοξενηθούν οι προσκεκλημένοι.