Νέες ταινίες για κλασικά videogames της Atari

Gazzetta team
Νέες ταινίες για κλασικά videogames της Atari
Σύμφωνα με το Deadline.com η εταιρεία παραγωγής Emmett/Furla/Oasis Films υπέγραψε συμφωνία με την Atari για τη δημιουργία δύο ταινιών με θέμα τα κλασικά δημοφιλή shooters.

Τα Missile Command και Centipede μεσουράνησαν την δεκαετία του ’80 στα καταστήματα arcade της εποχής, αποκτώντας το δικό τους αφοσιωμένο κοινό.

Κι ενώ πολλά μπορούν να ειπωθούν για την ποιότητα και τη διασκέδαση που προσέφεραν ως βιντεοπαιχνίδια, δεν μπορεί να γίνει το ίδιο και για το βάθος του σεναρίου τους ή των χαρακτήρων, στοιχεία που συνήθως είναι απαραίτητα για να υπάρξει ενδιαφέρον από το Hollywood προς τη βιομηχανία των video games. Δεν είναι λίγοι οι φανς που αντέδρασαν αρνητικά στο άκουσμα της είδησης, υποστηρίζοντας πως αν ποτέ γίνουν οι ταινίες, δύσκολα θα αποφύγουν την μετριότητα που χαρακτηρίζει τις περισσότερες προσπάθειες μεταφορών video games στη μεγάλη οθόνη.

Ο Fred Chesnais, CEO της Atari πάντως δήλωσε ενθουσιασμένος με την υπογραφή της συμφωνίας, καθώς πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς και δημοφιλεί τίτλους από την πλούσια βιβλιοθήκη της εταιρείας, ενώ ανυπομονεί να δει τις ταινίες που θα προκύψουν.

Πηγή: enternity.gr