Γυναίκα-μυστήριο το «κλειδί» στην άγρια δολοφονία της Πεντέλης

Gazzetta team
Γυναίκα-μυστήριο το «κλειδί» στην άγρια δολοφονία της Πεντέλης
Πυκνό μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία του 20χρονου Θοδωρή, του φοιτητή πληροφορικής το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το περασμένο Σάββατο, σε θαμνώδη περιοχή της Πεντέλης και συγκεκριμένα στη θέση Άγιος Πέτρος από έναν περιπατητή.

Ο 20χρονος φοιτητής, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, φέρει τουλάχιστον τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο και συγκεκριμένα ένα διαμπερές στο κρόταφο, ένα τυφλό στο θώρακα, και ένα επίσης διαμπερές στην κοιλιακή χώρα. Σημειώνεται ότι το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση σήψης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και αρχικά ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να διαπιστώσει τι ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο.

Από την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά. Εκτιμάται ότι αρχικά ο 29χρονος Θοδωρής συναντήθηκε σε άλλο σημείο με το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του και στη συνέχεια κατέληξαν στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρός, καθώς βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς το δολοφόνο.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος κλειδί στην υπόθεση είναι μια κοπέλα που ο ίδιος ο Θοδωρής είχε πει στη μητέρα του ότι θα πάει να συναντήσει. Πλέον την αναζητούν για να πάρουν απαντήσεις.

Ο άτυχος νεαρός δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις αρχές για το παραμικρό και κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί ψάχνουν στο σκοτάδι.

Πηγή: newsbeast.gr