Σοβαρό ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση (pics)

Gazzetta team
Σοβαρό ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση (pics)
Ενα «σοβαρό ατύχημα» είχαν τη Δευτέρα η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της Αλβάρο Νέτο.

Οπως έγραψε ο ίδιος ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, το ατύχημα ήταν με το φορτηγό που μετέφερε ένα από τα άλογα της οικογένειας το οποίο και σκοτώθηκε όμως «οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι».

Ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση ανέβασε την είδηση στο Instagram περιγράφοντας την στεναχώρια του ίδιου της Αθηνάς αλλά και της κόρης τους Βίβιαν.

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα», έγραψε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στον προσωπικό του λογαριασμό.
Να αναφέρουμε τέλος, πως ο χαμός του αγαπημένου αλόγου της Αθηνάς και του Αλβάρο, συνέβη μόλις δυο χρόνια μετά το θανατηφόρο ατύχημα άλλου αλόγου της διάσημης κληρονόμου σε αγώνες ιππασίας, όπου και η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγή: iefimerida.gr