Το Trainspotting επιστρέφει (pics+vid)

Gazzetta team
Το Trainspotting επιστρέφει (pics+vid)
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ έπειτα από 20 χρόνια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ του Trainspotting, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει κάτι από το νέο υλικό.

Αντιθέτως, σηματοδοτώντας την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας του Ντάνι Μπόιλ, το 45 δευτερολέπτων βίντεο υπενθυμίζει τις δυνατές στιγμές της ταινίας του 1996, με σάουντρακ το Lust for Life του Iggy Pop.

Οι Γιούαν ΜακΓκτρέγκορ, Γιούεν Μπρέμερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Κάρλαϊλ επιστρέφουν ως Ρέντον, Σπουντ, Σικ Μπόι και Μπέγκμπι για το σίκουελ του Ντάνι Μπόιλ. Η νέα ταινία αναμένεται να βασίζεται μερικώς στο μυθιστόρημα του Ίρβιν Γουελς με τίτλο «Πορνό» και αποτελεί τη συνέχεια της ιστορίας του 1993 των εθισμένων στην ηρωίνη ηρώων. Το βιβλίο παρακολουθεί την ιστορία της επιστροφής του Ρέντον στη Σκοτία έπειτα από αρκετά χρόνια ως ιδιοκτήτης κλαμπ στο Άμστερνταμ.

porno

Παρόλο που το τρέιλερ δεν δίνει πολλά στοιχεία για τις σκηνές της νέας ταινίας, το Coming Soon έχει δημοσιεύει ορισμένες φωτογραφίες του καστ για όσους θέλουν να δουν πώς μοιάζουν οι ήρωες έπειτα από 20 χρόνια.

Trainspotting1

Trainspotting2

Trainspotting3

Trainspotting4

Trainspotting5

Trainspotting6

Trainspotting7

Trainspotting8

Trainspotting9

Trainspotting10

Trainspotting11

Πηγή: newsbeast.gr