Η Κιμ Καρντάσιαν πήρε το πρώτο βραβείο! (pics)

Gazzetta team
Η Κιμ Καρντάσιαν πήρε το πρώτο βραβείο! (pics)
Τα 2016 Webby Awards ανακοίνωσαν πως σκοπεύoυν να απονείμουν στην Kim το πρώτο Βραβείο «Break the Internet» για την «απαράμιλλη online επιτυχία της».

Χωρίς υπερβολή, η αμφιλεγόμενη Kim Kardashian αυτή τη στιγμή καταφέρνει να έχει μόνιμη και καθοριστική επιρροή στο ίντερνετ ακόμη κι όταν κοιμάται, αφού όσα λέει, όσα κάνει και κυρίως τα ποσταρισματά της στα social media μετρούν κάθε φορά χιλιάδες κλικαρίσματα, shares, retweets, σχόλια. Κι αν προκαλέσουν και διαδικτυακούς καβγάδες, τόσο το καλύτερο για την ιντερνετική αυτοκρατορία της Kim.

Γι' αυτό το λόγο τα 2016 Webby Awards ανακοίνωσαν πως σκοπεύoυν να απονείμουν στην Kim το πρώτο Βραβείο "Break the Internet" για την "απαράμιλλη online επιτυχία της". Σύμφωνα με το site, το βραβείο προορίζεται για "ένα άτομο με αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και φυσική ικανότητα να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να κάνει θόρυβο, να μιλά με φαν και κοινότητες και να κεντρίζει την προσοχή όλου του πλανήτη". Με άλλα λόγια, Kim Kardashian.

Τα Webby Awards είναι τα κορυφαία διεθνή βραβεία που κάθε χρόνο δίνονται σε όσους αριστεύουν στο Διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες, διαφημίσεις, Mobile Sites και εφαρμογές. Με αφορμή το Βραβείο, το People συγκέντρωσε εκείνες τις πέντε (πιο πολυσυζητημένες γιατί είναι δεκάδες) φορές που η σύζυγος Kanye West/ πρωταγωνίστρια του Keeping Up with the Kardashians aka Kim Kardashian κατάφερε να σπάσει το ίντερνετ:

1. Το περιβόητο εξώφυλλο στο περιοδικό Paper το 2014 με την σαμπάνια που πυροδότησε χιλιάδες memes. H Kim Kardashian βραβεύεται -Τα Webby Awards 2016 θα της απονείμουν το βραβείο Break the Internet H Kim Kardashian βραβεύεται -Τα Webby Awards 2016 θα της απονείμουν το βραβείο Break the Internet.

H Kim Kardashian βραβεύεται -Τα Webby Awards 2016 θα της απονείμουν το βραβείο Break the Internet

2. Οι γυμνές selfies. Από την αρκετά παλιότερη όταν πόζαρε γυμνή ενώ ήταν έγκυος μέχρι την πιο πρόσφατη μπροστά στον καθρέφτη με δικαιολογία πως "δεν είχε τι να φορέσει", η Kim ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί αντιδράσεις είτε φορά πανάκριβα σύνολα είτε όχι. Bonus εδώ οι σέξι πόζες που κατά καιρούς ανεβάζει με τον Kanyw ή μόνη της με άκρως ερωτικά και γεμάτα σεξουαλικά υπονοούμενα ενσταντανέ.

H Kim Kardashian βραβεύεται -Τα Webby Awards 2016 θα της απονείμουν το βραβείο Break the Internet

3. Όταν λάνσαρε τα "Kimojis", τη δική της σειρά με 250 emoji και παραλίγο να ρίξει το App Store αφού είχε ήδη κυκλοφορήσει μια δωρεάν εφαρμογή με εκείνη πρωταγωνίστρια, που της έφερε έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων.

4. Οι πρώτες φωτογραφίες των παιδιών της που δημοσίευσε. Όταν οι Kim κι ο Kanye ανακοίνωσαν πως έγιναν γονείς όλοι περίμεναν να δουν πως θα είναι ο πρώτος καρπός του έρωτά τους. Στην γέννηση της North τον Ιούνιο του 2013 το νέο ανέβηκε αμέσως στα social media, ενώ με τον γιο της Saint ξεκίνησε με teaser το χεράκι και μετά από δυο μήνες τον "αποκάλυψε" στο κοινό.

5. Όταν ανέβασε μια φωτογραφία με την αντίζηλό της Amber Rose. Αυτό.

Πηγή: lifo.gr