Πλήρη ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει ο Τσίπρας

Gazzetta team
Πλήρη ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει ο Τσίπρας
Να προετοιμάσει για εσωκομματικές διεργασίες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε σήμερα οΑλέξης Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ανέδειξε ως κορυφαία προτεραιότητα, το αμέσως επόμενο διάστημα, την ανασυγκρότηση της παράταξης.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, κατά την εισήγησή του προς την ΠΓ, «η θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης και η αναμενόμενη θετική εξέλιξη στο στόχο ελάφρυνσης του χρέους θα σηματοδοτήσουν το πέρασμα σε μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία, κυρίως, όμως, για την ελληνική κοινωνία, που τόσο έχει υποφέρει τα τελευταία έξι χρόνια».

«Αυτό το πέρασμα απαιτεί σοβαρό σχέδιο, αποφασιστικότητα και όχι επανάπαυση» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Η Αριστερά, παρά τις δυσκολίες, καταφέρνει να δημιουργήσει συνθήκες εξόδου από την κρίση. Τώρα οφείλει να αποδείξει ότι, ακόμα πιο αποτελεσματικά, μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα».

«Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ζήτημα της ανασυγκρότησης του κόμματος είναι κορυφαίο. Το αμέσως επόμενο διάστημα οφείλουμε να σχεδιάσουμε με τον πιο οργανωμένο τρόπο την πορεία προς το Συνέδριο, την κομματική ανασυγκρότηση και το άνοιγμα του κόμματος στις κοινωνικές δυνάμεις που εκπροσωπεί» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: protothema.gr