«Έλα έξω αν είσαι άντρας να λογαριαστούμε»! Ωραία πράγματα στην Βουλή

Gazzetta team
«Έλα έξω αν είσαι άντρας να λογαριαστούμε»! Ωραία πράγματα στην Βουλή
Άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα σε δυο βουλευτές κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό.

Ο «Βηματοδότης» έχει τις πιπεράτες λεπτομέρειες:

Χαρακτηριστικός της γραμμής που πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να απαντούν (ό,τι να 'ναι) σε όσους λένε «ψεύτη» τον Πρωθυπουργό ήταν και ο άγριος μεταμεσονύκτιος καβγάς (διανθισμένος με πολλά... γαλλικά) που σημειώθηκε ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.

Η κυρία Ασημακοπούλου έκανε λόγο για τα «παραμύθια» που λέει ο Τσίπρας όσον αφορά και τις διαπραγματεύσεις και το Ασφαλιστικό και κάθε φορά που ο συριζαίος βουλευτής άκουγε τις λέξεις «ψεύτης», «ψέματα» και «παραμύθια» φώναζε: «Ενώ εσείς δεν λέγατε παραμύθια. Και γ@@ώ».

Το φώναξε μία φορά, το φώναξε δύο, το φώναζε συνέχεια, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τη γαλάζια βουλευτή, η οποία να σημειώσω φάνηκε ψύχραιμη και συνέχισε την ομιλία της. Μόλις όμως τελείωσε έτρεξε σαν σίφουνας προς το έδρανο όπου καθόταν ο κ. Παπαδόπουλος και του είπε δυνατά ώστε να την ακούσουν όλοι:

«Έλα έξω αν είσαι άνδρας να λογαριαστούμε». Η πρόκληση για να λογαριαστούν ήταν σαφής, δημόσια και αυστηρή, πλην όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πως δεν άκουσε.

Πηγή: koolnews.gr