Ενημέρωσε τον Παυλόπουλο για το Eurogroup ο Τσίπρας

Gazzetta team
Ενημέρωσε τον Παυλόπουλο για το Eurogroup ο Τσίπρας
Την ικανοποίησή του για την έκβαση του σημερινού Eurogroup μετέφερε στον Προκόπη Παυλόπουλο ο πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε ότι ξεκίνησε η συζήτηση για έναν οδικό χάρτη σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους.

«Ουσιαστικά κλείνει η πρώτη αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα στη βάση των προτάσεών μας» επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 21:30 για να ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο για τις αποφάσεις του Eurogroup της Δευτέρας.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την 24η Μαΐου, όταν θα συνέλθει εκ νέου το Eurogroup, ημερομηνία σημαντικών αποφάσεων και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει μια «πολύ θετική απόφαση» για την ελληνική οικονομία.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, Στ. Θεοδωράκη, Δ. Κουτσούμπα, Φ. Γεννηματά, Β. Λεβέντη για τη συνεδρίαση, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προτού μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για να συζητηθούν οι εξελίξεις του Eurogroup.



Πηγή: ethnos.gr