Σήμερα γιορτάζει ο Αγ. Χριστόφορος και οι ιερείς ευλογούν αυτοκίνητα (pics)

Gazzetta team
Σήμερα γιορτάζει ο Αγ. Χριστόφορος και οι ιερείς ευλογούν αυτοκίνητα (pics)
Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση των τροχαίων ατυχημάτων πανευρωπαϊκώς και αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Όμως, υπάρχει τρόπος να προστατευθείτε από τυχόν ατυχήματα στο δρόμο.

Πέρα από τον έλεγχο για λάδια, φρένα, αέρα στα λάστιχα, συνετή οδήγηση κλπ, καλό θα κάνετε να φροντίστε να περάσετε απο ΚΤΕΟ και Παπά το όχημά σας για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

800px-ComplexulMonahalPolovragiGJ_(22) (1)

Ο προστάτης των αυτοκινιτηστών και των οχημάτων

Ευτυχώς σήμερα επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά ότι οι ορθόδοξοι παπάδες μπορούν να ευλογήσουν τα πάντα, μιας και 9 Μαΐου όπου γιορτάζεται ο προστάτης των αυτοκινητιστών Άγιος Χριστόφορος, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να θωρακίσετε το όχημά σας από τις κακοτοπιές.

Ο πατέρας Μάρκος Σούλτσε φαίνεται να είναι μεγάλος μάστορας του αγιασμού των οχημάτων, οπότε δεν αδικούμε τους ενορίτες του στο Ναύπλιο που έφεραν αυτοκίνητα και μηχανάκια για να τα ευλογήσει ο πάτερ με αγιασμό.

χριστοφορος

Ï éåñÝáò ôïõ Éåñïý íáïý ôïõ Áãßïõ Íåêôáñßïõ , ð. ÌÜñêïò Óïýëôóå , ñáßíåé ìç÷áíÜêé ìå Áãéáóìü, êáôÜ ôçí åïñôÞ ôïõ Áãßïõ ÌÜñôõñïò ×ñéóôïöüñïõ ðñïóôÜôç ôùí áõôïêéíçôéóôþí ðïõ ãéïñôÜæåé óÞìåñá ÄåõôÝñá 9 ÌáÀïõ 2016. ÁÐÅ-ÌÐÅ /ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÌÐÏÕÃÉÙÔÇÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ

Ï éåñÝáò ôïõ Éåñïý íáïý ôïõ Áãßïõ Íåêôáñßïõ , ð. ÌÜñêïò Óïýëôóå , ñáßíåé áìÜîéá, ìç÷áíÜêéá êáé ôïõò ïäçãïýò ìå Áãéáóìü, êáôÜ ôçí åïñôÞ ôïõ Áãßïõ ÌÜñôõñïò ×ñéóôïöüñïõ ðñïóôÜôç ôùí áõôïêéíçôéóôþí ðïõ ãéïñôÜæåé óÞìåñá ÄåõôÝñá 9 ÌáÀïõ 2016. ÁÐÅ-ÌÐÅ /ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÌÐÏÕÃÉÙÔÇÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ