Ήρθε ταξίδι από την Αυστρία για να σκοτωθεί στην Πύργου - Πατρών (pic)

Ήρθε ταξίδι από την Αυστρία για να σκοτωθεί στην Πύργου - Πατρών (pic)

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Φιλοθέης, ένας 60χρονος Αυστριακός τουρίστας ο οποίος πραγματοποιούσε εκδρομή με το τζιπ του (roadtrip) στην Ηλεία και την Αρχαία Ολυμπία, μαζί με την σύζυγό του.

Ήρθε ταξίδι από την Αυστρία για να σκοτωθεί στην Πύργου - Πατρών (pic)

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής το τζιπ μέσα στο οποίο βρίσκονταν το ζευγάρι των Αυστριακών, κινούνταν επί της Εθνικής οδού Πύργου-Πατρών (με κατεύθυνση από Ολυμπία προς Πάτρα).

Στα φανάρια του κόμβου της Φιλοθέης -και για άγνωστη αιτία- συγκρούστηκε με ΙΧ που είχε δυο επιβαίνοντες και κατεύθυνση πρός Πύργο (ερχόμενο από το νοσοκομείο) και κινούνταν για να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό, σύμφωνα με τοpatrisnews.

Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το τζιπ να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και το ΙΧ να καταλήξει πάνω στη διαχωριστική νησίδα του παράδρομου της εθνικής.

Το σασί των αυτοκινήτων αλλοιώθηκε σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε η επέμβαση δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες.

Τα πιο σοβαρά τραύματα έφερε ο Αυστριακός οδηγός του τζίπ, που κατέληξε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε από το τζιπ και η σύζυγός του Αυστριακού εκλιπόντα καθώς και οι δυο επιβαίνοντες στο άλλο ΙΧ όπου μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής παρέμεναν νοσηλευόμενοι στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.

Το road trip στην Ελλάδα του στοίχισε τη ζωή

Πηγή: newsbeast.gr

Best of internet