Τρομακτικές φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο στην Κινέτα

Gazzetta team
Τρομακτικές φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο στην Κινέτα
(Οι φωτογραφίες κατέβηκαν από το άρθρο μετά από παράκλιση της οικογένειας την οποιά και σεβαστήκαμε απόλυτα). Την αιτία του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες στην Κινέττα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, εξετάζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το γεγονός ότι η νταλίκα έσπασε το διαχωριστικό και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διερχόμενο ασημί Audi δείχνει ότι πιθανώς να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ταχογράφο που υποχρεούται να φέρει το βαρύ όχημα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν την κατάθεση από τον οδηγό του μοιραίου οχήματος, αυτό όμως αναμένεται να γίνει σε μερικές μέρες καθώς νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Εξάλλου, το φετινό Πάσχα ήταν από τα πλέον θανατηφόρα των τελευταίων χρόνων καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι την Τρίτη του Πάσχα συνολικά 33 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, 40 τραυματίστηκαν σοβαρά και 389 ελαφρύτερα.

Το φετινό Πάσχα η κίνηση στις εθνικές οδούς ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τη Δευτέρα και μόνο στην Αττική από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου επέστρεψαν περίπου 85.000 οχήματα και 55.000 από αυτή της Αθηνών-Λαμίας.

Νέο πολύνεκρο στην Κρήτη

Εν τω μεταξύ, τρεις ακόμη άνθρωποι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν σήμερα νωρίς το πρωί τη ζωή τους σε τροχαίο στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών, κοντά στον κόμβο των Δαφνών, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έως τώρα συνθήκες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Παρά τη μεγάλη επιχείρηση των πυροσβεστών, για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ανασύρθηκαν νεκρές πρώτα οι δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, που επέβαιναν στο ένα όχημα και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πηγή: ethnos.gr