Κληρώνουν εξωτικό νησί σε λαχείο! (pics & vid)

Gazzetta team
Κληρώνουν εξωτικό νησί σε λαχείο! (pics & vid)
Ο λαχνός κοστίζει 49 δολάρια και είναι πιθανό να αποτελέσει εισιτήριο για τον παράδεισο, και συγκεκριμένα τον επίγειο παράδεισο της Μικρονησίας.

Λοταρία που διεξάγεται online- και μοιάζει σχεδόν πολύ καλή για να είναι αληθινή-δίνει ως έπαθλό τουριστικό θέρετρο και καταδυτική σχολή στο τροπικό νησάκι Kosrae, σε μια ήσυχη «γωνιά» του Δυτικού Ειρηνικού Ωκεανού.

Δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις των καταδύσεων και εκείνους που αναζητούν ανέγγιχτους τόπους, το Kosrae Nautilus Resort διαθέτει 16 δωμάτια μέσα σε τροπικό τοπίο, πισίνα και ιδιωτική παραλία. Τη λειτουργία του υποστηρίζουν 16 εργαζόμενοι.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο του νησιού, που εξυπηρετεί τους 6600 κατοίκους του.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους υφάλους του νησιού με την ορατότητα στο νερό να φτάνει τα 60 μέτρα αλλά και να κολυμπήσουν στα ναυάγια σκαφών και αεροπλάνων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τη λοταρία διοργανώνει ο νυν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος θέλει να συγκεντρώσει χρήματα και ταυτόχρονα να δώσει σε κάποιον την ευκαιρία να αποκτήσει την επιχείρησή του.

«Αντί να πουλήσω αυτή την πολύτιμη όαση σε εκείνο που θα έδινε το υψηλότερο τίμημα, σκεφτήκαμε πως θα ήταν υπέροχο να δοθεί το ξενοδοχείο σε κάποιον που θα το αγαπά πραγματικά, για να κάνουμε το όνειρο κάποιου πραγματικότητα», λέει ο ιδιοκτήτης και μάνατζερ Doug. «Νιώθουμε τυχεροί που υποδεχτήκαμε τον κόσμο σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο για 15 χρόνια. Μας αρέσει να ενεργούμε με τρόπο διαφορετικό από το συνηθισμένο, κάποτε συγκεντρώσαμε 45.000 δολάρια μέσω crowdfunding για να τοποθετήσουμε ηλιακά πάνελ στο ξενοδοχείο. Έτσι σκεφτήκαμε πως η λοταρία μπορεί να είναι ένας συναρπαστικός και πρωτότυπος τρόπος να παραδώσουμε την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου».

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 26 Ιουλίου.

kosrae2kosrae3kosrae4kosrae1kosrae5kosrae6kosrae7kosrae8

Πηγή: newsbeast.gr