Ξύλο μεταξύ υψηλόβαθμων αστυνομικών για μια γυναίκα

Gazzetta team
Ξύλο μεταξύ υψηλόβαθμων αστυνομικών για μια γυναίκα
Αστυνομικός επιθεωρητής γρονθοκόπησε έναν επίσης υψηλόβαθμο συνάδελφό του όταν έμαθε ότι διατηρούσε σχέσεις με τη γυναίκα του, επίσης αξιωματικό της αστυνομίας.

Με γροθιές αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους για τα μάτια μιας γυναίκας δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί τη Αγγλικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο αστυνομικός επιθεωρητής στη Northumbria επιτέθηκε εναντίον του άμεσα προϊσταμένου του, γενικού διευθυντή της αστυνομίας στην ίδια περιοχή και τον γρονθοκόπησε.

Ο επιθεωρητής Τζιμ Πίκοκ έμαθε ότι ο προϊστάμενός του, διευθυντής Μάικ Κράικ και η σύζυγός του, υποδιευθύντρια στην ίδια υπηρεσία, διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Ο καυγάς έγινε στο σπίτι του Κράικ, ο οποίος είχε καλέσει το ζεύγος Πίκοκ για μπάρμπεκιου σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον υφιστάμενό του.

Αποσιώπησαν το γεγονός

Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο καυγάς για τον οποίο κλήθηκαν να επέμβουν ήταν ανάμεσα σε δύο ανώτερα στελέχη της υπηρεσίας τους. Ο καυγάς κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας αλλά λίγες μέρες αργότερα σβήστηκε προκειμένου να μην βγει στην δημοσιότητα.

Το συμβάν θα έμενε κρυφό αν δεν μεσολαβούσε η απόλυση ενός νομικού συμβούλου της αστυνομικής διεύθυνσης. Ο άνδρας αυτό, θέλοντας να αποδείξει ότι στην υπηρεσία γίνονται σημεία και τέρατα που αποσιωπούνται και «σβήνονται» από το βιβλίο συμβάντων, αποκάλυψε τον καυγά των ανώτερων αξιωματικών.

Η αστυνομική διεύθυνση προσπάθησε με προσφυγή στα δικαστήρια να πετύχει απαγόρευση δημοσιοποίησης των ονομάτων των αξιωματικών που ενεπλάκησαν στην εξωσυζυγική σχέση και στον καυγά, αλλά το δικαστήριο δεν την δικαίωσε, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός διευθυντής, ο επιθεωρητής και η ένστολη σύζυγός του να γίνουν πρωτοσέλιδο.

Πηγή: newsbeast.gr