Μήνυσε με 360.000 την εταιρεία του επειδή ήταν βαρετή η δουλειά του

Gazzetta team
Μήνυσε με 360.000 την εταιρεία του επειδή ήταν βαρετή η δουλειά του
Αποζημίωση από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ζητά ένας κάτοικος του Παρισιού, ισχυριζόμενος πως τα καθήκοντά του ήταν βαρετά.

Η πρωτοφανής δικαστική υπόθεση στη Γαλλία αφορά τον 44χρονο Frédéric Desnard, που παραιτήθηκε από τον υποτιθέμενο διευθυντικό ρόλο σε μία επιχείρηση αρωμάτων, επειδή βαριόταν.

Ο ίδιος κατηγορεί τους πρώην εργοδότες του πως του έδιναν δευτερεύουσες εργασίες επί 4 ολόκληρα χρόνια, πράγμα που ο ίδιος περιέγραψε ως «κάθοδο στην κόλαση» αναφέρει η εφημερίδα «20 Minutes». Ο Γάλλος πρόσθεσε ότι είχε υποβιβαστεί κάνοντας εργασίες που δεν είχαν καμία σχέση με την δουλειά του ως διευθυντής.

Ισχυρίζεται μάλιστα πως «καταστράφηκε« και πως έκλαιγε συνεχώς. «Είχα πάθει κατάθλιψη και ντρεπόμουν που πληρωνόμουν για να μην κάνω τίποτα» δήλωσε στην εφημερίδα «Le Point».

Η έλλειψη πρωτοβουλιών έκανε τον Desnard να παραιτηθεί στα έλη του 2014, υποφέροντας από άγχος, κατάθλιψη και επιληπτικές κρίσεις κατά την οδήγηση.

Ο δικηγόρος όμως της εταιρείας καλλυντικών, απάντησε λέγοντας πως ο Desnard «δεν είχε παραπονεθεί ποτέ κατά την διάρκεια των 4 ετών». «Και αν πράγματι δεν είχε τίποτα να κάνει όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν το έλεγε;» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο Desnard ζητά τώρα 360.000 ευρώ ως αποζημίωση, η οποία περιλαμβάνει επιδόματα αδείας και έλλειψη μιας πιθανής προαγωγής.

Πηγή: ethnos.gr