Ο 50 Cent ανέβασε video που κοροϊδεύει έναν καθαριστή με διαταραχή (vid)

Gazzetta team
Ο 50 Cent ανέβασε video που κοροϊδεύει έναν καθαριστή με διαταραχή (vid)
Ο ράπερ κινηματογραφούσε τον εργαζόμενο σε αεροδρόμιο και σχολίαζε πως μοιάζει να έχει κάνει ναρκωτικά.

Την οργή της οικογένειας ενός 19χρονου αλλά και χιλιάδων χρηστών στα social media έχει προκαλέσει ένα βίντεο που τράβηξε και δημοσιοποίησε ο εκκεντρικός ράπερ 50 Cent.

Ο καλλιτέχνης κινηματογράφησε έναν 19χρονο που εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού στο αεροδρόμιο του Κεντάκι και τον χλεύαζε καθώς τον ακολουθούσε με την κάμερα του κινητού του. Ο ράπερ φαίνεται στην κάμερα να λέει "Η νέα γενιά είναι τρελή. Πώς σε λένε;" .

Ο νεαρός δεν απαντά και συνεχίζει το δρόμο του έχοντας τον ράπερ να τον καταγράφει. "Κοιτάξτε πως είναι. Τι σκατά πήρε πριν έρθει για δουλειά στο αεροδρόμιο. Είναι εντελώς φτιαγμένος (He high as a motherfucker) σχολιάζει όσο ο νεαρός απομακρύνεται.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter, αλλά μετά από λίγες ώρες διεγράφη καθώς ο ράπερ μάλλον κατάλαβε πως αυτό που είχε κάνει δεν ήταν καθόλου αστείο. Χιλιάδες χρήστες του επιτέθηκαν και τον κατέκριναν πως κάνει bullying σε έναν εργαζόμενο ο οποίος αποδείχτηκε πως έπασχε από χρόνια κοινωνική αγχώδη διαταραχή και επιπλέον αντιμετώπιζε πρόβλημα ακοής.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ενημερώθηκαν οι γονείς του 19χρονου οι οποίο εξοργισμένοι ζήτησαν να κατέβει το βίντεο και απαιτούν δημόσια συγγνώμη για τον χλευασμό του γιου τους που αντιμετωπίζει προβλήματα και απλά έκανε τη δουλειά του χωρίς να ενοχλεί. Αν και το βίντεο κατέβηκε από το Twitter, o τραγουδιστής δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση και δεν έχει ακόμη απολογηθεί.

Ξένα Μέσα που έχουν ζητήσει σχόλιο από τον μάνατζέρ του σημειώνουν πως δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Πηγή: www.lifo.gr