Φρόσω Κυριάκου: Άνοιξε ξανά τoν λογαριασμό της στα social media (pics)

Gazzetta team
Φρόσω Κυριάκου: Άνοιξε ξανά τoν λογαριασμό της στα social media (pics)
H 21χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητας της

Δυόμησι μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου, 21χρονη συνεπιβάτης στο μοιραίο τζιπ, φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητας της.

Μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης παρέα με φίλους, η Φρόσω Κυριάκου άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της στο Facebook. Η 21χρονη είχε κλείσει τον λογαριασμό της στα social media, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής, αλλά επέστρεψε δυναμικά στα social media.

Η τελευταία ανάρτηση πριν το μοιραίο δυστύχημα

Στην τελευταία της ανάρτηση πριν το τραγικό δυστύχημα, η Φρόσω Κυριάκου, είχε κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, την παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί «Dames» στη Γλυφάδα. «Εδω ερωτευομαστε..❤️❤️❤️», είχε γράψει η 21χρονη στις 14 Φεβρουαρίου, τέσσερις ημέρες πριν από το δυστύχημα. Μαλιστα η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ είχε σχολιάσει: «Χα χα χα! Συνεργός εγώ!».







Πηγή protothema.gr