To παραλήρημα και οι κατάρες του Αμβρόσιου (vid)

Gazzetta team
To παραλήρημα και οι κατάρες του Αμβρόσιου (vid)
Απίστευτες κατάρες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλειάς Αμβρόσιου, ο οποίος «ευχήθηκε» να σαπίσει το χέρι του Φίλη και να τρυπήσει το στομάχι όσων έφαγαν κρέας σε περίοδο νηστείας!

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Μ. Παρασκευής, όταν και έγιναν γνωστές οι κατάφερες του Αμβρόσιου κατά του Φίλη και όσων δεν νήστεψαν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μητροπολίτης λέει: «Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας», ενώ στη συνέχει είπε για όσους έφαγαν κρέας: «Να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει, αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου»

Εκείνη την στιγμή μια γυναίκα που παρακολουθούσε την ομιλία, του φώναξε: «Αυτό δεν είναι αγάπη», για να έρθει νέα απάντηση από τον Αμβρόσιο. «Ξέρω εγώ τι είναι αγάπη καλύτερα από σένα. Έδωσα την ζωή μου στον Χριστό και τα νιάτα μου, για την αγάπη μου προς τον Χριστό».

Δείτε το βίντεο της ντροπής...