Θαυμάστρια πήγε να αυτοκτονήσει έξω από το σπίτι του Γαϊτάνου! (vid)

Gazzetta team
Θαυμάστρια πήγε να αυτοκτονήσει έξω από το σπίτι του Γαϊτάνου! (vid)
Όταν κάποιος είναι εξωφρενικά διάσημος, αγαπητός και ποθητός, τότε είναι λογικό οι θαυμάστριες/θαυμαστές του να αγγίζουν τα όρια της παραφροσύνης από τη ζοχάδα τους να πάρουν λίγα ψίχουλα αγάπης από το ίνδαλμά τους.

Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζει και ο θεϊκός τροβαδούρος που εξυμνεί την ανθρώπινη πνευματικότητα, Πέτρος Γαϊτάνος. Ως ένας Ροκσταρ του ψαλτηρίου, ένας καταρραμένο ίνδαλμα του Ορθόδοξου σταρ σύστεμ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Down Town ότι μια φανατική θαυμάστριά του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για πάρτη του:

Μια κοπέλα που είχα συναντήσει μόνο μία φορά, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από την πόρτα μου. Ευτυχώς την προλάβαμε, γιατί γάβγιζε το σκυλί που είχα μέσα στο σπίτι μου. Βγήκε, λοιπόν, η αδερφή μου έξω και ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε πάρει χάπια και είχε αφήσει ένα σημείωμα. Εγώ έλειπα, ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα.

13096254_10209543809818600_957062753451494606_n

Ο Πέτρος Γαϊτάνος κρύβεται από τις λυσσασμένες θαυμάστριές του κάτω από την Αγία Τράπεζα

Δύσκολο να κατηγορήσεις τη θαυμάστρια η οποία ήταν προφανώς μαγεμένη από τα θέλγητρα του ιερού τέρατος της ψαλτικής μουσικής. Η ίδια η θαυμάστρια έγραψε μάλιστα σε σημείωμα προς τον Πέτρο Γαϊτάνο: «Φταις εσύ που αυτοκτονώ. Δεν με αγάπησες ποτέ».

Μάλιστα όταν τον ρωτούν στη συνέντευξη εάν θα ένιωθε τύψεις σε περίπτωση που δεν έβρισκε τη θαυμάστρια εγκαίρως ώστε να σωθεί η ζωή της, ο Πέτρος ο Γαΐτάνος απαντάει αυτό το απολύτως λογικό και καθόλου υπερβολικό:

«Όχι, δεν θα είχα. Όταν κάποιος είναι διάσημος και τον ξέρουν εκατομμύρια άνθρωποι, συμβαίνουν χιλιάδες πράγματα γύρω από αυτόν. Δεν μπορεί η ψυχολογία του να λειτουργεί γύρω από τον καθένα».

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ HIGH SEASON ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΪΤΑΝΟΥ.

161012213504_4453

Πηγή: luben.tv