ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλάπτει τη χώρα

Gazzetta team
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλάπτει τη χώρα
«Επικίνδυνη και ανεύθυνη στάση» και «μικροπολιτικά παιχνίδια» επιρρίπτει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «βλάπτει τη χώρα».

Με αφορμή την ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υποστηρίξει σθεναρά αυτούς που προσπαθούν να εκβιάσουν την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναπαρήγαγε τα επιχειρήματά τους στο εσωτερικό και παράλληλα τους εξόπλισε με επιχειρήματα σε βάρος της Ελλάδας και του λαού της».

«Συντασσόμενος με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε για μία ακόμα φορά περικοπές δαπανών, δηλαδή μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις, και ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας», αναφέρει ακόμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κ. Μητσοτάκης «να κάνει πολιτική κρύβοντας τις πραγματικές του θέσεις και ας απαντήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς προτείνει: Να αποδεχτεί η κυβέρνηση τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων; Να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του ΔΝΤ, που παραβιάζουν την συμφωνία του περασμένου Ιουλίου και αγνοούν επιδεικτικά τα στοιχεία της Eurostat; Ζητά ο κ. Μητσοτάκης να υποχωρήσει η κυβέρνηση από μια συμφωνία, την οποία ακόμα και το κόμμα του έχει ψηφίσει στην Βουλή;».

«Με την επικίνδυνη και ανεύθυνη στάση του και τα μικροπολιτικά παιχνίδια, ο Κ. Μητσοτάκης βλάπτει τη χώρα», καταλήγει.

Πηγή: newsbeast.gr