Πιστεψαν 56χρονη ότι θα τους έδινε επιδοτήσεις και έχασαν τα χρήματά τους

Gazzetta team
Πιστεψαν 56χρονη ότι θα τους έδινε επιδοτήσεις και έχασαν τα χρήματά τους
Τουλάχιστον 8 πολίτες πίστεψαν το παραμύθι ότι η 56χρονη ήταν τάχα… μεσολαβήτρια και μπορούσε να τους εντάξει σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα

Με τον πόνο και την αγωνία ανθρώπων που δεν διέθεταν τα προς το ζην και έδιναν το υστέρημά τους για να εξασφαλίσουν επιδοτήσεις από επίσημα προγράμματα, έπαιζε ολόκληρο το 2015 μια αδίστακτη απατεώνισσα που περνούσε ζωή χαρισάμενη στο Ηράκλειο!

Τουλάχιστον οκτώ πολίτες πίστεψαν το παραμύθι ότι η 56χρονη ήταν τάχα… μεσολαβήτρια και μπορούσε να τους εντάξει σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα. Έτσι, της εμπιστεύτηκαν διάφορα χρηματικά ποσά για τα οποία τους έπειθε ότι απαιτούνται ως… εγγύηση για την της ένταξή τους στα προγράμματα! Συνολικά, φέρεται να απέσπασε 4.655 ευρώ, αλλά εξετάζεται αν είχε εξαπατήσει και άλλους.

Η δράση της 56χρονης απατεώνισσας κράτησε από το Φεβρουάριο ως και το Δεκέμβριο του 2015 και εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, που δεν την συνέλαβαν ελλείψει αυτοφώρου αλλά σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για απάτες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: protothema.gr