Σκότωσε την 2χρονη κορούλα του γιατί του μιλούσε όταν έπαιζε videogames

Gazzetta team
Σκότωσε την 2χρονη κορούλα του γιατί του μιλούσε όταν έπαιζε videogames
Ο άντρας βρέθηκε σε κατάσταση εκτός ελέγχου επειδή το παιδί τον ενόχλησε.

Ένας άντρας από το Τέξας των ΗΠΑ σκότωσε την 2χρονη κόρη του όταν βρέθηκε σε κατάσταση εκτός ελέγχου, επειδή το άτυχο κοριτσάκι τον διέκοψε την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδι!

Ο Anthony Sanders κατηγορείται τώρα για το φονικό που έλαβε χώρα στις 12 Δεκεμβρίου, την ώρα που ο 31χρονος ήταν μόνος στο σπίτι με το παιδί, μιας και η σύζυγός του και μητέρα του κοριτσιού, απουσίαζε.

Ο 31χρονος, μάλιστα, είχε πει στη γυναίκα του, όταν εκείνη επέστρεψε, ότι η κόρη τους κοιμόταν. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε ωστόσο, μισή ώρα αργότερα, όταν ο 5χρονος γιος της οικογένειας προσπάθησε να την ξυπνήσει.

Όταν η μητέρα του κοριτσιού, διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Δυστυχώς όμως, στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση, οι γιατροί είδαν ότι το κορμάκι του παιδιού ήταν γεμάτο μώλωπες, είχε αίμα πίσω από το ένα αυτί και δαγκωματιές από ενήλικο.

«Ήταν απορροφημένος με τα βίντεο-παιχνίδια. Ήταν κάτι που έκανε συνέχεια. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τον ενόχλησε», δήλωσε ο αξιωματικός Jason Babcock.

Τελικά οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του άντρα στις 15 Απριλίου, έπειτα από αναμονή 4 μηνών, μέχρι το γραφείο του ιατροδικαστή να ανακηρύξει το θάνατο του κοριτσιού ως φόνο, κάτι που έκανε στις 14 Απριλίου.

texas1texas2

Πηγή: newsbeast.gr