Οι Beatles χαλαρώνουν on camera σε ένα ακυκλοφόρητο video

Gazzetta team
Οι Beatles χαλαρώνουν on camera σε ένα ακυκλοφόρητο video
Δείτε τα «Σκαθάρια» να καλλωπίζονται και να διασκεδάζουν λίγη ώρα προτού οι κάμερες αρχίσουν να γράφουν...

Ένα μοναδικό ντοκουμέντο με τους Beatles, το οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν, είδε την Τρίτη το «φως» της δημοσιότητας και μας ταξίδεψε πίσω στο 1965.

Στο υλικό με τα διάσημα «Σκαθάρια», το οποίο δημοσιεύτηκε από την Ταινιοθήκη της Αυστραλίας, απεικονίζονται οι Beatles να καλλωπίζονται και να διασκεδάζουν λίγη ώρα προτού οι κάμερες αρχίσουν να γράφουν.

Το βίντεο τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 1965 στα παρασκήνια του «The Music of Lennon and McCartney», ένα ειδικό αφιέρωμα που έγινε για την βρετανική τηλεόραση, από μια γυναίκα από την Αυστραλία η οποία εκείνη την εποχή εργαζόταν ως μακιγιέζ για το δίκτυο «Granada TV», στο Μάντσεστερ.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, ενώ εκείνη τους μακιγιάρει, τα «Σκαθάρια» διασκεδάζουν μπροστά στις κάμερες και προσπαθούν να χαλαρώσουν!

«Πίναμε σαμπάνια. Δεν ξέρω αν ήταν Τζον Λένον ή ο Ρίνγκο, αλλά κάποιος από τους δύο πήρε την κάμερα από τα χέρια μου και μου είπε: "δεν μπορείς να την χρησιμοποιείς έτσι". Μετά άρχισαν να γελούν, την γύρισαν ανάποδα και έκαναν πλάκα. Ήταν, όμως, υπέροχο και ήταν καλοί άνθρωποι, πραγματικά καλοί», είπε η 83 σήμερα γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr