Δούλευε σερί για 154 ώρες ο Prince πριν πεθάνει

Gazzetta team
Δούλευε σερί για 154 ώρες ο Prince πριν πεθάνει
Επί 154 ώρες χωρίς ύπνο εργαζόταν λίγο πριν βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Paisley Park o Prince.

Ο μουσικός εντοπίστηκε νεκρός σε ένα ασανσέρ από τα μέλη του προσωπικού του την Πέμπτη και το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό ήταν 12 ώρες πιο πριν.

Ο γαμπρός του, Μορίς Φίλιπς ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής εργαζόταν επί έξι ημέρες σερί πριν το θάνατό του. Μιλώντας μετά την ιδιωτική τελετή αποτέφρωσης στο κτήμα του Prince, ο Φίλιπς δήλωσε: «Εργαζόταν επί 154 ώρες σερί. Ήμουν μαζί του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν πολύ καλός».

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Φίλιπς μιλώντας στην «Sun», το ακίνητο του Prince θα μετατραπεί σε μουσείο. «Θα είναι για τους θαυμαστές του. Τα έδινε όλα στους θαυμαστές του και με αυτό θα θυμούνται τη μουσική του, η οποία είναι η κληρονομιά του» είπε. «Ο Prince ήταν πάντα ένας κλειστός τύπος, αλλά θα ήθελε ο κόσμος να θυμάται τη μουσική του» πρόσθεσε.


Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες γύρω από το θάνατό του ενώ σύμφωνα με τις αρχές «δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως αυτοκτόνησε». Πρόσθεσαν μάλιστα πως «δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραυματισμού» στο σώμα του.

Την ίδια ώρα, οι υπάλληλοι στο κατάστημα δίσκων στην Μινεάπολη «Electric Fetus» δήλωσαν πως ο μουσικός φαινόταν «χλωμός» και «αδύναμος» όταν τους επισκέφθηκε πέντε ημέρες πριν το θάνατό του.

Ο Μαξ Τιμάντερ, που εργάζεται στο κατάστημα δήλωσε στο Press Association: «Με όσους μίλησα εκείνο το Σάββατο, μου είπαν πως έδειχνε χλωμός και πως δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Έμοιαζε πολύ αδύναμος. Ξέρω πως μόλις είχε περάσει μια υποτιθέμενη γρίπη».

Οι πωλήσεις των δίσκων του Prince έχουν εκτιναχθεί στα ύψη σε όλο τον κόσμο μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: ethnos.gr