Aποτεφρώθηκε η σορός του Prince (pics)

Gazzetta team
Aποτεφρώθηκε η σορός του Prince (pics)
Δύο εικοσιτετράωρα μετά τον ξαφνικό θάνατό του Prince, πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών και στενών φίλων η ιδιωτική τελετή αποτέφρωσης στην έπαυλή του.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά τον ξαφνικό θάνατό του Prince, πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών και στενών φίλων η ιδιωτική τελετή αποτέφρωσης στην έπαυλή του, σε προάστιο της Μινεάπολης. Λίγοι συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες παρέστησαν στην καύση χωρίς να αποκαλύπτεται το θα γίνει με την τέφρα του.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην τελετή αποτέφρωσης ήταν και ο πρώην μπασίστας του Λάρι Γκράχαμ.

Λάρι Γκράχαμ
Λάρι Γκράχαμ

«Ο Prince μας έκανε όλους καλύτερους μουσικούς και ψυχικά αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος, απίστευτο πνεύμα, αλλά ως μουσικούς μας ασκούσε πίεση και μας έκανε καλύτερους και ήδη μας λείπει πολύ», σχολίασε ο Λάρι Γκράχαμ, ντυμένος με μοβ κοστούμι και παντελόνι.

Έξω από το την κατοικία του Prince συγκεντρώθηκαν για ακόμα μια ημέρα θαυμαστές του. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έλαβαν δώρα από την οικογένεια του καλλιτέχνη και τους άλλους συμμετέχοντες στην τελετή. Επρόκειτο για κυκλικά μοβ κουτιά με φωτογραφίες, T-shirt και cd του «πρίγκιπα» της μουσικής.

Τα αίτια του θανάτου του Prince παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών όμως θα περάσουν αρκετές εβδομάδες μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας.


Πηγή: thetoc.gr