Υπερβολική δόση χαπιών Perecocet είχε πάρει ο Prince

Gazzetta team
Υπερβολική δόση χαπιών Perecocet είχε πάρει ο Prince
Υπερβολή ποσότητα χαπιών Perecocet φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο Prince μετά από μια συναυλία στην Ατλάντα, επτά ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Μάλιστα, αυτή η ποσότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησε τον 57χρονο «πρίγκιπα» να μπει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα χάπια Perecocet περιέχουν την ουσία οξυκωδόνη, που λέγεται και «ηρωίνη των φτωχών» και πολλές φορές χρησιμοποιείται από τοξικομανείς ως παυσίπονο.

Οπως αναφέρει η Daily Star, το βράδυ πριν από τον θάνατό του ο Prince είχε επισκεφτεί ένα φαρμακείο, για τέταρτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και προσπαθούν να μάθουν στοιχεία από τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με τον τραγουδιστή, φίλους, προσωπικό κ.ά., που είχαν περάσει τις τελευταίες μέρες μαζί του.

Αν το Perecocet καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, οι γιατροί προειδοποιούν ότι μπορεί να οδηγήσει στο σταμάτημα της αναπνοής. «Καταλαβαίνουμε ότι ο Prince είχε πρόβλημα στο ισχίο και ταλαιπωρούνταν χρόνια από πόνους. Φυσικά πήρε παυσίπονα για να ανακουφιστεί, αλλά η αστυνομία εξετάζει αν του είχαν συνταγογραφηθεί πάρα πολλά», ανέφερε μια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι ίχνη Perecocet είχαν βρεθεί στο αίμα των αδικοχαμένων ηθοποιών Χιθ Λέτζερ και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ενώ μεγάλες ποσότητες του ίδιου φαρμάκου είχαν βρεθεί και στην έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον, στο Λος Άντζελες, μετά τον θάνατό του.

Πηγή: iefimerida.gr