Η Charlotte McKinney μας χτυπάει... αλύπητα (pics)

Gazzetta team
Η Charlotte McKinney μας χτυπάει... αλύπητα (pics)
Οποιοδήποτε μαγιό ή ένδυμα και να φορέσει ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του ανδρικού πληθυσμού, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά. Το μόνο που ενδιαφέρει τους θαυμαστές της είναι τα προσόντα της που θα ξεχειλίζουν. Ο λόγος για την Charlotte McKinney η οποία προβλέπεται να μας απασχολήσει πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Το πρώτο καλοκαιρινό χτύπημα της 22χρονης έρχεται με μια φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι τραβώντας τα βλέμματα από το πλούσιο μπούστο της στα καλοσμιλεμένα οπίσθιά της.

τα οπίσθια να παίρνουν όλη τη δόξα από το στήθος που βρίσκεται στα γνωστά του στάνταρ.

Η νέα «Kate Upton» όπως την αποκαλούν πολλά μέσα ενημέρωσης έχει την πρόκληση στο αίμα της. Όσο για το αν αποδέχεται τη σύγκριση με την ξανθιά σεξοβόμβα λέει: «Εγώ δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με εκείνη. Πιστεύω ότι είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά ομολογώ ότι θαυμάζω όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Έχει καταφέρει καταπληκτικά πράγματα».

Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους...

charlottemckinney2charlottemckinney3charlottemckinney4charlottemckinney5charlottemckinney6charlottemckinney8charlottemckinney9charlottemckinney7charlottemckinney10

Πηγή: newsbeast.gr