Οι super sexy ανιψιές της πριγκίπισσας Diana (pics)

Gazzetta team
Οι super sexy ανιψιές της πριγκίπισσας Diana (pics)
Γιατί οι ανιψιές της δεν έχουν καμία σχέση με το αριστοκρατικό προφίλ της οικογένειας Spencer...

Οι τρεις κοπέλες που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι ανιψιές της πριγκίπισσας Diana και όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν έχουν κληρονομήσει από τη θεία τους τη συστολή και το εσωστρεφές του χαρακτήρα. Ο λόγος για την Lady Kitty Spencer και τις δίδυμες αδελφές της Lady Eliza και Lady Amelia, κόρες του αδελφού της πριγκίπισσας, Charles.

Η Daily Mail σε αφιέρωμά της παρουσιάζει τη λαμπερή νέα γενιά των Spencer, οι οποίες ζουν και ποζάρουν στις κάμερες με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τους διάσημους προγόνους τους.

Η Lady Kitty Spencer, 25 ετών, και οι δίδυμες αδελφές της, Eliza και Amelia, 23 ετών,με το πλατινέ μαλλί τους και το σέξι ντύσιμο τους «τρυπάνε» την αριστοκρατική φλέβα της οικογένειας. Αν και είναι ανιψιές της θρυλικής πριγκίπισσας στην οποία οφείλουν πολλά, οι λεπτομέρειες της μυθικής ζωής τους, με ξέφρενα πάρτι και προκλητικές διακοπές που ανεβαίνουν στα social media, έχουν προσελκύσει αρνητικές κριτικές.

Ειδικά η Kitty η μεγάλη αδελφή, συμπεριφέρεται σαν fashion blogger, η οποία πληρώνεται και ως αντάλλαγμα ανεβάζει κάθε λεπτομέρεια της ζωής της στο instagram, από αεροπορικά εισιτήρια μέχρι περιποίηση μαλλιών. Σε κάθε πάρτι που πηγαίνει ευχαριστεί την στυλίστριά της για το look της, την make-up artist της και τον σχεδιαστή των ρούχων.

Και τα βρετανικά ΜΜΕ αναρωτιούνται: Πώς η οικογένεια Spencer πέρασε από την ντροπαλή, ταραγμένη Diana σε ένα μάτσο χαζοχαρούμενων κοριτσιών που μοιάζουν με κομπάρσοι του Baywatch;

H Lady Kitty Spencer



Μάλιστα η Lady Amelia Spencer είχε συλληφθεί επειδή είχε «πιαστεί» στα χέρια με άνδρα στο Cape Town. Φυσικά οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό αποσύρθηκαν.



Η Eliza, Kitty και Amelia



H Amelia σε μια αισθησιακή φωτογραφία



Η θεία Diana



Η Eliza



H Eliza με μια φίλη της σε κάποιο club του Λονδίνου

Πηγή: protothema.gr