Εσπευσμένα σε νοσοκομείο των ΗΠΑ ο Prince

Gazzetta team
Εσπευσμένα σε νοσοκομείο των ΗΠΑ ο Prince
Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα όταν είδαν το «φως» της δημοσιότητας πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα όταν είδαν το «φως» της δημοσιότητας πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής Prince εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ιλινόι των ΗΠΑ λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ο Prince εισήχθη στο νοσοκομείο για σύντομη νοσηλεία λόγω γρίπης έπειτα από επείγουσα προσγείωση που πραγματοποίησε το αεροπλάνο που τον μετέφερε.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε στον TMZ ότι ο Prince έδωσε συναυλία στην Ατλάντα την Πέμπτη μολονότι δεν αισθανόταν καλά λόγω γρίπης και ότι αισθάνθηκε χειρότερα όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μετά τη συναυλία του.

Εκπρόσωποι του Prince και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση αυτή σε ερώτηση που τους απηύθυνε το Reuters.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον τραγουδιστή πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο Μολίν του Ιλινόι όπου ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο από τοπικό νοσοκομείο. Έπειτα επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει, σύμφωνα με τον ιστότοπο πληροφόρησης για τις διασημότητες TMZ.

Επίσης ούτε πηγές του αεροδρομίου στο Μολίν στο οποίο πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση το αεροπλάνο που μετέφερε τον Prince δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν στο Ρόιτερς την είδηση αυτή.

Ο 57χρονος τραγουδιστής ακύρωσε δύο συναυλίες του την περασμένη εβδομάδα στην Ατλάντα λόγω γρίπης, σύμφωνα με το TMZ.

Πηγή protothema.gr