Κι όμως, κατάφερε και εξαπάτησε 43 άτομα σε όλη την Ελλάδα

Gazzetta team
Κι όμως, κατάφερε και εξαπάτησε 43 άτομα σε όλη την Ελλάδα
Αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστα θύματα με την υπόσχεση ότι θα τακτοποιούσε τις υποθέσεις τους που εκκρεμούσαν με το δημόσιο.

Αποκλειστικά από τις απάτες ζούσε μια πολυμήχανη γυναίκα, που εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα με την υπόσχεση ότι θα τακτοποιούσε τις υποθέσεις τους που εκκρεμούσαν με το δημόσιο! Ήδη, έχει αποδειχθεί ότι δρούσε ολόκληρο το 2015 και ως φέτος τον Φεβρουάριο, αλλά ερευνάται αν και νωρίτερα είχε εξαπατήσει κάποιους.

Χρειάστηκαν μήνες ερευνών από την Ασφάλεια Ηρακλείου, για να σχηματιστεί μια ογκωδέστατη δικογραφία σε βάρος της 58χρονης απατεώνισσας, που είχε αποσπάσει συνολικά 11.920 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή από τα τουλάχιστον 43 θύματά της στην Κρήτη, τον Πειραιά, τη Σαλαμίνα και διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας!

Η δράστιδα έπαιρνε χρήματα για να τακτοποιήσει δήθεν τυχόν εκκρεμότητες των θυμάτων της με δημόσιες υπηρεσίες, να ρυθμίσει συνταξιοδοτικά θέματα, να τους εξασφαλίσει εργασία ή να νομιμοποιηθεί η παραμονή τους στη χώρα αν ήταν αλλοδαποί!

Στο σπίτι της σε περιοχή του Ηρακλείου, κατασχέθηκαν πλήθος συμβόλαια, λογαριασμοί, αποδείξεις και ιδιόχειρες σημειώσεις, μαζί με έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή.

Η 58χρονη δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για απάτες σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: protothema.gr