Βρήκαν σπρέη που κάνει gay τους σκόρους για να μην καταστρέφουν τα ρούχα (pics)

Gazzetta team
Βρήκαν σπρέη που κάνει gay τους σκόρους για να μην καταστρέφουν τα ρούχα (pics)
Μια εταιρεία ενδυμάτων παρουσίασε πρόσφατα ένα απωθητικό προϊόν σκόρου για οικιακή χρήση, το οποίο «μετατρέπει τα έντομα σε γκέι».

Η «Total Wardrobe Care», με έδρα το Σάουθαμπτον της Βρετανίας, κατασκεύασε ένα νέο προϊόν που «ξεγελά» τους αρσενικούς σκόρους στο να «κυνηγούν τα μέλη του ιδίου φύλου», το οποίο και έχει ως αποτέλεσμα να τους αποτρέψουν από το ζευγάρωμα με τα θηλυκά, από το οποίο και θα προέκυπταν τα αυγά που παράγουν τις προνύμφες.

Σε κανέναν δεν αρέσει η παρουσία αυτών των ενοχλητικών πλασμάτων στην ντουλάπα του. Αμέτρητα υφάσματα έχουν καταστραφεί από την δράση των σκόρων. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το «δόλωμα σκόρων» της είναι η λύση του προβλήματος – που θα διασώσει το αγαπημένο κασμίρ πουλόβερ σας από το να γεμίσει τρύπες και εσάς από την στεναχώρια.

Πως λειτουργεί;

Το προϊόν «Moth Decoy» είναι ένα μικρό δισκίο φτιαγμένο από σκόνη κεριού carnauba, εμποτισμένο με φερομόνες θηλυκού σκόρου. Καθώς η σκόνη απελευθερώνεται στον αέρα ελκύει κοντά της τους αρσενικούς σκόρους. Όταν ένας αρσενικός σκόρος έρχεται σε επαφή με την ηλεκτροστατική βαφή, αυτή κολλάει στην κεραίες του, μπλοκάροντας τους υποδοχείς του, κάτι που οδηγεί τους σκόρους σε «σεξουαλική» σύγχυση. Ακολούθως, αντί να ψάχνει για τα θηλυκά ομοειδή τους, ο αρσενικός σκόρος που έχει «προσβληθεί» από την ουσία μεταφέρει την σκόνη, προσελκύοντας άλλους αρσενικούς σκόρους, οι οποίοι στη συνέχεια, έχοντας κολλήσει και αυτοί σκόνη, σταματούν με την σειρά τους την αναζήτηση για τους θηλυκούς σκόρους. Έτσι, καθώς οι προνύμφες αποτυγχάνουν να αναπαραχθούν, ο κύκλος ζωής διακόπτεται. Με την πάροδο του χρόνου και χωρίς οποιοσδήποτε σκόρος να σκοτώνεται, η σκόνη συμβάλλει στην μείωση του αριθμού των σκόρων.

Αν η υπόσχεση της «μεταστροφής των σκόρων σε γκέι» σας φαίνεται αστεία ή απλά ανησυχητική, λάβετε υπόψη ότι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των ΗΠΑ προστατεύει ήδη τα ανεκτίμητα εκθέματα του – τα οποία σχετίζονται με την κλωστοϋφαντουργία - με αυτήν την μέθοδο από το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν χρειάζεται πτυχίο βιολογίας για να συνειδητοποιήσει κανείς ότι τα αυγά δεν θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα της συνεύρεσης δύο αρσενικών σκόρων. Η δοκιμή όμως που έκανε η εφημερίδα «The Times» το απέδειξε και με αριθμούς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, ο αριθμός των προνυμφών μειώθηκε κατά 50%.

«Αυτό είναι πράγματι ένα επαναστατικό, νέο προϊόν και δεν περιεχέι φυτοφάρμακα», λέει η Τζούλια Ντι της TWC. «Ο Μάιος είναι η εποχή αναπαραγωγής των σκόρων και έτσι δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή».

Πηγή: iefimerida.gr