Το 24ωρο του Σταύρου Κοντονή (pics)

Το 24ωρο του Σταύρου Κοντονή (pics)
Να τι συμβαίνει μια τυχαία Τρίτη στη ζωή του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ώρα 10:00. Τις Τρίτες ο κύριος Κοντονής ξύπναει λίγο πιο αργά γιατί το ξενυχτάει το προηγούμενο βράδυ βλέποντας την δική με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Ο κύριος Κοντονής πάντα θα ‘θελε να ήτανε καλεσμένος στη Δίκη, αλλά φοβάται να το ζητήσει από τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Μάλιστα φήμες λένε ότι παίρνει τηλέφωνο και βγαίνει στην εκπομπή με το ψευδώνυμο “Νίκος Μπαζένης, υποψήφιος ταμίας ΕΠΣ Αρκαδίας”.

Ώρα 11:00. Ο Υφυπουργός Κοντονής ξεκινάει σιγά σιγά για το γραφείο. Δεν έχουνε ωράριο, ο Αλέξης τους έχει πάρα πάρα πολύ χαλαρούς όλους τους υπουργούς. Συγκεκριμένα, ο κύριος Τσίπρας τους έχει πει: “ Δεν με νοιάζει τι ώρες θα πηγαίνετε στα γραφεία σας, αυτό που θέλω από εσάς όμως, είναι η δουλειά που είναι να γίνει, να μη γίνει”.

Ώρα 12:08. Ο υπουργός βγαίνει εκτάκτως από το meeting για “Τις δυσκολίες λόγω Κρόνου στον ανάδρομο, στο ζευγάρωμα της χελώνας Καρέτα - Καρέτα στις ακτές του Πόρτο Ζόρο τον Μάιο” για να ακούσει Πανούτσο - Καρπετόπουλο.

Ώρα 14:00. Λίγο χάζεμα στο Facebook μετά από τόση δουλειά επιβάλλεται. Ο Υφυπουργός αλλάζει την φωτό στο προφίλ του και κάνει ένα μικρό τσατ.

‘Ωρα 16:00. Ο Υφυπουργός αισθάνεται μια μικρή λιγούρα και τσιμπάει λίγο Λαδοτύρι, παραδοσιακό έδεσμα της Ζακύνθου. Κλείνει τα μάτια, κάνει πίσω στην καρέκλα του. Ένας μικρός υπνάκος τον παίρνει και βλέπει ότι βρίσκεται στον Λαγανά και προχωράει ανάμεσα σε ημιλιπόθυμους Άγγλους τουρίστες. Ένας από εκείνους ουρλιάζει “ARSENAL” και ξερνάει στο αμάξι του που μόλις είχε πλύνει! Στενοί του συνεργάτες λένε ότι από τότε του έχει μείνει όλο αυτό με το Grexit. Ξυπνάει ιδρωμένος.

Ώρα 17:37. Νοιώθει μια δόνηση στην τσέπη του και πιάνει το κινητό του. Βλέπει ποιος είναι και δεν το σηκώνει.

Ώρα 18:30. Βάζει να δει ‘Άκου τι Είπαν”. Του αρέσει ο Φερεντίνος γιατί τον θυμάται τότε που γύρναγε με το μικρόφωνο στους δρόμους και ρώταγε τον κόσμο διάφορα πράγματα και εκείνοι του έλεγαν ότι να ΄ναι και ο Φερεντίνος δεν καταλάβαινε τίποτα. Του θυμίζει εκείνον όταν προσπαθεί να πιάσει κουβέντα με αξιωματούχους της Uefa στην Νιόν.

Ώρα 20:00. Βγαίνει από την ΕΠΟ, όπου είχε συνάντηση και κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του. Τον έχει κλείσει πάλι ο Γκιρτζίκης. Παίρνει κατευθείαν τηλέφωνο την τροχαία.

Ώρα 20:47. Μπαίνει Twitter, σφίγγει γροθιά.

Ώρα 21:45. Η κρίσιμη ώρα. Η ώρα όπου κανείς δεν μιλάει για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Η ώρα που έχει Champions League και όλη η οικογένεια του Υφυπουργού Αθλητισμού είνια μαζεμένη μπροστά από την τηλεόραση. Η γυναίκα του παίρνει στα χέρια της το τηλεοκοντρόλ και με μια αστραπιαία κίνηση πατάει το 6. Τώρα όλη η οικογένεια βλέπει την ταινία “Ο μπακαλόγατος” στο Ε.

Ώρα 01:20. Έχει μόλις κλείσει το τηλέφωνο στο "Ανεμολόγιο". Αυτή την φορά βγήκε μετά τον Αιθεροβάμονα, με το ψευδόνωμο “Σταύρος ο Ζακυνθεύς”. Μίλησε αρκετά γιατί υπερασπίστηκε τον νέο φόρο στα τσιγάρα που πρότεινε ο Τσακαλώτος.

Ώρα 02:15. Τον Υφυπουργό δεν τον κρατάνε τα μάτια του. Είναι έτοιμος να κοιμηθεί, αλλά πριν, ένα ακόμα Ignore.