9 καταπληκτικές σειρές που σχεδόν κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχουν (pics)

Gazzetta team
9 καταπληκτικές σειρές που σχεδόν κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχουν (pics)
Νεαρός Νorman Bates, γαλλικά zombies, ή Gillian Anderson με βρετανική προφορά;

Είναι σαν εκείνες τις σπουδαίες, τις μεγάλες σειρές που αξίζει να ξεκινήσεις ανά πάσα στιγμή, ή εκείνα τα καλά spinoffs αγαπημένων σειρών. Αναφερόμαστε στις σπουδαίες τηλεοπτικές σειρές που δεν βλέπει σχεδόν κανείς, κι όμως συνεχίζουν να παίζουν και να διεκδικούν την προσοχή σου. Συγκεντρώσαμε 9 υποτιμημένα διαμαντάκια παρακάτω:

«It`s Always Sunny In Philadelphia»

it-s-always-sunny-in-philadelphia-a-very-sunny-christmas-original

Τι είναι: Σειρά μαύρου (κατάμαυρου χιούμορ) για τον Mac, τον Charlie, την Sweet Dee, την Waitress, μια σειρά από αλαζόνες, κακούς ανθρώπους (σε εντελώς κόντρα ρόλους) που προσπαθούν να λειτουργήσουν την Paddy`s pub στην Philadelphia.

Ποιοι το βλέπουν: Σε 11 σεζόν, το «Sunny» δεν ξεπέρασε ποτέ τα 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Γιατί να το δεις: Γιατί όπου Sunny=κάφρικο χιούμορ, cult αναφορές, αιχμηρή πολιτική σάτιρα και ο Charlie ερωτευμένος με την Alexandra Daddario (βλέπε εδώ, τόσο sexy)…

«Bates Motel»

bates_motel_72477

Tι είναι: Είναι ένα prequel του «Psycho» στο Σήμερα. Δηλαδή, ο Norman Bates (Freddie Highmore) του 2016, έφηβος, προσπαθεί μαζί με τη μητέρα του Norma (Vera Farmiga) να λειτουργήσουν ένα motel. Στη πορεία θα έχουμε θύματα…

Ποιοι το βλέπουν: Παρά τις σπουδαίες ερμηνείες της Vera Farmiga και του Freddie Highmore, η σειρά έχει αγνοηθεί επιδεικτικά στα Emmys, ίσως επειδή προβάλλεται από το όχι και τόσο prestigious τηλεοπτικό δίκτυο A&E.

Γιατί να το δεις: Γιατί αυτός ο συνδυασμός TV prequel τρόμου/σύγχρονο δράμα ενηλικίωσης, λειτουργεί, συχνά με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«The Fall»

the-fall-2

Tι είναι: Ψυχολογικό θρίλερ όπου η αστυνομική επιθεωρητής Stella Gibson (Gillian Anderson, με τέλεια british προφορά) κυνηγάει τον serial killer Paul Gibson (Jamie Dornan).

Ποιοι το βλέπουν: Αρκετά λιγότεροι από όσους είδαν την Gillian στα νέα «X-Files» (#εμετούλης) και τον Jamie στις «5ο Αποχρώσεις».

Γιατί να το δεις: Γιατί είναι super-super μελαγχολικό, σκοτεινό, sexy και creepy!

«Bloodline»

bloodline-season-2-casting

Τι είναι: Η 6μελής οικογένεια Rayburn μαζεύεται ξανά, στο ειδυλλιακό, πολυτελές ξενοδοχείο που άνοιξε ο πατέρας Robert και θέλει να αφήσει στα παιδιά του. Ο Danny Rayburn θα μείνει απ`έξω. Θα εκδικηθεί;

Ποιοι το βλέπουν: Δεν είναι τόσο famous όσο το «House Of Cards» ή το «Jessica Jones», αλλά είναι ένα αξιοπρεπέστατο «True Detective»-ικό θρίλερ που αξίζει λίγο το buzz των παραπάνω σειρών.

Γιατί να το δεις: «True Detective»-ικο θρίλερ…»

«Black Mirror»

blackmirror-1

Τι είναι: Βρετανική σειρά ανθολογίας, αυτοτελών επεισοδίων, που εξερευνά το πως η τεχνολογία θα διαμορφώνει στο -όχι και τόσο μακρινό-μέλλον τις ζωές μας.

Ποιοι το βλέπουν: Στη Βρετανία, τα πήγε καλά, με 1,5-2 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο (6 συνολικά). Αναμένεται ο τρίτος κύκλος της σειράς, με 16 επεισόδια.

Γιατί να το δεις: Ο Robert Downey Jr είδε το επεισόδιο «The Entire History Of You», έμεινε άφωνος και με συνοπτικές διαδικασίες αγόρασε τα δικαιώματα μεταφοράς του στον κινηματογράφο.

«Crazy Ex-Girlfriend»

30-crazy-ex.w750.h560.2x

Tι είναι: Μια κοπέλα αρνείται νέα θεσάρα εργασίας με αστρονομικό μισθό στη Νέα Υόρκη, γιατί; Γιατί είναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με το αγόρι που την είχε χυλοπιτιάσει στο σχολείο. Τι κάνει; Μετακομίζει στη West Covina της California για να τον κερδίσει.

Ποιοι το βλέπουν: Στην Αμερική, είναι η σειρά με την χαμηλότερη τηλεθέαση του τηλεοπτικού καναλιού CW. Δηλαδή είναι κάτι σαν «η τελευταία του τελευταίου» (ή η πρώτη σειρά από το τέλος, όπως θέλεις πες το).

Γιατί να το δεις: Για την πρωταγωνίστρια Rachel Bloom, που σίγουρα έχεις βιώσει κάτι από την τρέλα της. Για τα μουσικά κομμάτια (είπαμε ότι είναι ΜΟΥΣΙΚΗ κωμωδία;) που έχουν πραγματικά πολύ γέλιο.

«Rectify»

amantha-leaves-daniel

Tι είναι: Μετά από 19 χρόνια στη πτέρυγα θανατοποινιτών, για ένα έγκλημα που δεν έκανε, ο Daniel Holden είναι ξανά ελεύθερος, μπορεί να επιστρέψει ξανά στο σπίτι του. Τίποτα δεν είναι ίδιο. Όλοι έχουν αμφιβολίες.

Ποιοι το βλέπουν: Προβάλλεται στο «εναλλακτικό» Sundance TV για ένα (εντός Αμερικής) κοινό που δεν ξεπερνά τους 500.000 θεατές. Όχι, δεν θα το βρεις στο Netflix.

Γιατί να το δεις: Γιατί είναι μια χαμηλών τόνων ιστορία για τα μυστικά, τα λάθη και τις δεύτερες ευκαιρίες που σε ακολουθεί κι αφού κλείσεις την TV. Για την Abigail Spencer (photo)…

«The Returned» («Les Revenants»)

Les-Revenants-que-verra-t-on-dans-la-saison-2

Tι είναι: Μαθητές πεθαίνουν σε τροχαίο ατύχημα. 4 χρόνια μετά, επιστρέφουν στα σπίτια τους, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Ποιοι το βλέπουν: Όσοι κατάφεραν να προσπεράσουν το (κακό) remake του αμερικάνικου καναλιού A&E και όσοι διαθέτουν λίγο ακόμα χρόνο για zombies, μετά το «Walking Dead».

Γιατί να το δεις: Είναι μια σειρά με ζόμπι που μοιάζουν με πραγματικούς ανθρώπους, που ίσως και να μιλούν για την ζωή σου.

Πηγή: rise.gr