Τα 10 πιο ηλίθια ρεκόρ Γκίνες (pics & vids)

Gazzetta team
Τα 10 πιο ηλίθια ρεκόρ Γκίνες (pics & vids)
Ρεκόρ Γκίνες. Πόσο τιμητικό και πόσο ενδιαφέρον θα πρέπει να είναι το να βρίσκεις το όνομα σου γραμμένο όχι στα δύσκολα, στα badass ρεκόρ του Guiness =Book Of World Records, αλλά στα πιο ηλίθια;

Το σίγουρο είναι πως κάποιοι τα τόλμησαν και σήμερα τα έχουν όλα δικά τους. Απόλαυσε τους κατόχους των πιο ηλίθιων ρεκόρ παρακάτω.

Φύσιμα περισσοτέρων κεριών με πορδή

Τον λένε Gerard Jesse, είναι από τις Φιλιππίνες και στο παραπάνω video τον βλέπεις να σβήνει πέντε κεριά με μια πολύ παρατεταμένη σειρά πορδων. Ω ΝΑΙ.

Δέχτηκε τη πιο δυνατή κλωτσιά ξέρεις πού

a99645_18k3tb33r9b4xjpg

Ο Kirby Roy πόνεσε, πόνεσε πολύ. Αλλά στάθηκε στο ύψος του. Ο Mr.Roy δέχτηκε από τον αθλητή ΜΜΑ Justice Smith κλωτσιά με ταχύτητα 22 χιλιομέτρων/ώρα και δύναμη που ξεπερνούσε τα 490 κιλά! Επέζησε (αν και δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι διαιώνισε το είδος).

Αυτή που μπορεί να σε ξεκουφάνει

loudscream

Είναι μια πραγματική Scream Queen και την λένε Jill Drake. Πρόκειται για μια δασκάλα από την Βρετανία που το 2000 φώναξε στα 129.7 decibels και έγινε αμέσως η κάτοχος του ρεκορ της φωνής-όπλου μαζικής καταστροφής, της πιο δυνατής φωνής στον κόσμο.

Ο άνθρωπος που θα αγαπήσει το κρεβάτι σου (τα στρωσίδια του, έστω)

a99645_Guinness-World-Record-394568

Η Βρετανίδα Andrea Warner εργάζεται ως διευθύντρια ξενοδοχείου και πρόσφατα χρησιμοποίησε τις ικανότητες της για να γίνει η κάτοχος ενός πολύ παράξενου ρεκόρ: Κατάφερε να στρώσει ένα King-sized κρεββάτι μόλις σε 74 δευτερόλεπτα και σήμερα είναι η πιο γρήγορη «στρώστρια» κρεβατιού όλων των εποχών.

Σαλιγκάρια στο πρόσωπο

saligaria

Ο Fin Keheler, μάλλον δεν είχε και πολλούς φίλους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως στα γενέθλια των 11 ετών του, ζήτησε από γείτονες και φίλους να καλύψουν το πρόσωπο του με σαλιγκάρια. Το «event» στάλθηκε στο Guiness Book Of World Records, αλλά όχι, δεν καταγράφηκε ποτέ επίσημα ως ρεκόρ. Εσύ πιστεύεις πως αυτό το πράγμα θα καταρριφθεί ποτέ από κανέναν;

Περισσότερα καρπούζια κομμένα στη μέση πάνω από το στομάχι ανθρώπου

watermelons

Ναι, είναι αλήθεια, υπάρχει στο Guiness Book Of World Records, τίτλος ρεκόρ “Most Watermelons Sliced Open on a Stomach in One Minute” και από το 2012 ανήκει στους Bipin Larkin και Ashrita Furman με 48. GET A LIFE ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ο άνθρωπος που έτρωγε αντικείμενα

Μetalleatingman

Τον έλεγαν Michel Lotito, αλλά έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο «Monsieur Mangetout»(«Τα Τρώω Όλα»). Από μικρός του άρεσε να τρώει αντικείμενα (*ποτέ δεν έχω ξαναγράψει αυτή την φράση*) όπως ποδήλατα, τηλεόρασεις, καροτσάκια του σούπερμαρκετ, μαζί με μπόλικο λαδάκι και νερό (να γλυστράει). Το 1978, ήταν μια εποχή μεγάλης πείνας για τον Michel. Αποφάσισε να παραγγείλει ένα αεροπλάνο τύπου Cesna και να το φάει, όλο, σε μικρά, μικρά κομματάκια. Του πήρε 2 χρόνια. Το έφαγε. Έζησε ως το 2007.

Περισσότεροι γάμοι σκύλων σε μια μέρα

Largest-Dog-Wedding-Ceremony

Το 2007, η Jill Kobe είχε πολύ ελεύθερο χρόνο και ακόμα περισσότερη αγάπη για τα ζωάκια. Αγάπη που ξεπερνούσε τα όρια της λογικής. «Σκέφτηκε «πώς να αποκτήσω ένα ρεκόρ Γκίνες; Μα φυσικά θα μαζέψω σκυλάκια και θα τα παντρέψω!». Το έκανε. Συνολικά 178 ζευγάρια σκύλων συναντήθηκαν σε speed dating session και αμέσως μετά παντρεύτηκαν, με την Jill να υποδύεται τον παπά!

Έγραψε αμέτρητους αριθμούς

lesstew

Ο Les Stewart δεν ήξερε να κάνει πολλά πράγματα. Μόνο να μετράει, ασταμάτητα και με πολλή υπομονή. Ήθελε όμως, το είχε καημό, να πετύχει κάτι στη ζωή του, να κάνει ένα ρεκόρ. Αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να γράψει σε μια γραφομηχανή από το 1 ως το 1.000.000! Το κατάφερε. Του πήρε 16 χρόνια, 7 γραφομηχανές, 1000 μελάνια και 19.800 σελίδες. Δηλαδή έλεος Les, δεν τα λυπάσαι τα δεντράκια;

Ο απόλυτος χαζορέκορντμαν

furman

Τον λένε Ashrita Furman και στο Guinness Book of World’s Records υπάρχει το όνομα του σε 551 καταχωρήσεις, που αν τις διαβάσεις, λογικά θα τις ξεχάσεις στα αμέσως επόμενα 15 δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα ο Furman έχει κάνει ρεκόρ όπως 27.000 βαθιά καθίσματα, τρέξιμο 1 χιλιόμετρο σε παιχνίδι χοπ-χοπ και άλλο ένα χιλιόμετρο κρατώντας στο δακτυλάκι ένα μπαστούνι του μπείζμπολ. (Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό είναι τέλειο ρεκόρ.)

Πηγή: rise.gr