«Γι' αυτό έσπευσαν να εξαφανίσουν τη λίστα Λαγκάρντ»

Gazzetta team
«Γι' αυτό έσπευσαν να εξαφανίσουν τη λίστα Λαγκάρντ»
Σχολίασε τα δημοσιεύματα που συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Κυβερνητική εκπρόσωπος.

Και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, δήλωσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος μετά από σημερινά δημοσιεύματα που συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Γιάννης Παγίδας, πεθερός του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Συνδικαιούχος του λογαριασμού είναι η Ευτυχία Παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη από την Ευτυχία (Έτα) Παγίδα-Σαμαρά, νύφη του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με την όλγα Γεροβασίλη, «μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα».

Αναφερόμενη στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου είπε πως «όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της Ν.Δ. σε υποθέσεις μαύρου χρήματος διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη».

«Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. μια ξεκάθαρη τοποθέτηση», κατέληξε.

Πηγή efsyn.gr