Άρπαξαν 300.000 ευρώ σε χρυσαφικά στην Εκάλη

Gazzetta team
Άρπαξαν 300.000 ευρώ σε χρυσαφικά στην Εκάλη
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών ληστών έζησε χτες τα ξημερώματα οικογένεια εργοστασιάρχη στην Εκάλη. Οι ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας και αφού έδεσαν τον μικρό γιο τους και τους απείλησαν, άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 300.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό από τη αστυνομία, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία στις τέσσερις τα ξημερώματα, αφού έσπασαν τη σιδεριά από το παράθυρο της κουζίνας.

Αιφνιδίασαν τον εργοστασιάρχη, τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους και αφού έδεσαν τον μικρότερο (ήταν γυμνασμένος και φοβήθηκαν τυχόν αντίδρασή του) άρχισαν να ψάχνουν για τιμαλφή και χρήματα.

Αφού βρήκαν τα κοσμήματα, περίπου χίλια ευρώ σε μετρητά και δύο ρολόγια, έφυγαν σαν... κύριοι από την κεντρική είσοδο του σπιτιού.

Μάλιστα, έξω από το σπίτι ήταν και συνεργός τους, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, τους φώναξε να κάνουν γρήγορα γιατί είχαν... αργήσει.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι δράστες ανήκουν σε συμμορία Γεωργιανών, η οποία έχει διαπράξει και άλλες ληστείες στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Πηγή: ethnos.gr