Αεροσυνοδός βγήκε από την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης στα καλά καθούμενα (vid)

Gazzetta team
Αεροσυνοδός βγήκε από την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης στα καλά καθούμενα (vid)
Πέταξε πρώτα την τσάντα της, ακολούθως πήδηξε στον φουσκωτό «διάδρομο», σήκωσε την τσάντα από το έδαφος και αποχώρησε.

Πιθανό να βιαζόταν. Ίσως να μην είχε βιώσει ποτέ την εμπειρία και να το επιθυμούσε σφόδρα. Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό προκάλεσε μεγάλες απορίες στους υπεύθυνους και άφησε άναυδους όσους το παρακολούθησαν «ζωντανά». Μία αεροσυνοδός της United Airlines στο αεροδρόμιο του Χιούστον στις ΗΠΑ, περίμενε να προσγειωθεί το αεροπλάνο και τότε άνοιξε την πόρτα, ενεργοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εξόδου, πέταξε την τσάντα της, ακολούθως πήδηξε η ίδια, σήκωσε την τσάντα της από το έδαφος και αποχώρησε σαν κυρία...

«Εξ όσων γνωρίζουμε εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα εσκεμμένα», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της United Airlines, Τσάρλι Χόμπαρτ. προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι της εταιρείας επικοινώνησαν με την αεροσυνοδό για να κατανοήσουν τους λόγους που εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα.



Στο βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός φαίνεται να ρίχνει την τσάντα της έξω από μια πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και πέφτει στην τσουλήθρα. Κατόπιν παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί. Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου το αεροσκάφος απεικονίζεται ενώ βρίσκεται στην πύλη και η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης.

Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους του Χιούστον. Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πηγή: protothema.gr