5 Μαΐου η γαλλική εκδοχή του House of Cards (vid)

Gazzetta team
5 Μαΐου η γαλλική εκδοχή του House of Cards (vid)
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την γαλλόφωνη τηλεοπτική σειρά του Νταν Φρανκ, Marseille. Μια γαλλική εκδοχή του House of Cards, με φόντο την Μασσαλία, μια κακόφημη πόλη της Γαλλίας, που θεωρείται άντρο εγκληματικότητας, και υπόσχεται μεγάλες δόσεις πολιτικής ίντριγκας.

O σεναριογράφος της σειράς Νταν Φρανκ, που εκτελεί και χρέη παραγωγού, παρέα με τον Πασκάλ Μπρετόν, δηλώνουν ότι έχουν κάνει ότι καλύτερο για να αποφύγουν διαιωνισμένα κλισέ.

«Αυτοί που αναμένουν καλάσνικοφ θα απογοητευτούν», προειδοποιεί ο Μπρετόν.

Η σειρά Marseille αποτελείτε από οκτώ επεισόδια, μέσα στον αδίστακτο υπόκοσμο της πόλης-λιμάνι της Γαλλίας, που έγινε γνωστός στην ταινία «Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία» του 1971, μόνο που στους πρωταγωνιστές δεν περιλαμβάνονται αστυνομικοί, αλλά η ίδια η πόλη παραμονεύει!

Καθώς οι δημοτικές εκλογές της Μασσαλίας πλησιάζουν, ο Robert Taro, ο Δήμαρχος της πόλης τα τελευταία 25 χρόνια, ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση, η οποία είναι να προωθήσει την ψήφιση της κατασκευής ενός καζίνο στο ιστορικό κέντρο της Marina. Τίποτε δεν έχει αφεθεί στη τύχη και ο διάδοχος του, Lucas Barrès, έχει κιόλας διοριστεί. Όμως η υπέρμετρη φιλοδοξία του τελευταίου και τα μυστικά συμφέροντα των ηγετών της πόλης εμποδίζουν τα σχέδια του Δημάρχου. Ο αγώνας για το Δημαρχείο εξελίσσεται σε έναν αγώνα δύναμης χωρίς όρια, με ένα και μόνο ερώτημα να προκύπτει... «πόσο μακριά θα το τραβήξουν?»

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μπενουά Μαζιμέλ, Ζεραλντίν Παλάς, Νάντια Φαρές, Ζαν-Ρενέ Πριβά, Στεφάν Καϊγιάρ και Γκιγιόμ Αρνό.

Το Marseille θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 5 Μαΐου.

Πηγή: in.gr