Πλήρωσε ακριβά την Πρωταπριλιάτικη φάρσα: «Εβαλα βόμβα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου»

Gazzetta team
Πλήρωσε ακριβά την Πρωταπριλιάτικη φάρσα: «Εβαλα βόμβα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου»
Ο 32χρονος σταμάτησε το απόγευμα της 1ης Απριλίου στα διόδια, πλήρωσε και τη στιγμή που έφευγε είπε ψέματα ότι τοποθέτησε βόμβα στη Γέφυρα!

Εκτός από το παράπτωμα που διέπραξε, θα πρέπει να τιμωρηθεί και για την… έλλειψη χιούμορ ένας νεαρός που έκανε κακόγουστη Πρωταπριλιάτικη φάρσα σε μια υπάλληλο των διοδίων στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, λέγοντας ότι έχει βάλει… βόμβα!

Ο 32χρονος σταμάτησε το απόγευμα της 1ης Απριλίου στα διόδια, πλήρωσε και τη στιγμή που έφευγε είπε ψέματα ότι τοποθέτησε βόμβα στη Γέφυρα! Όπως ήταν επόμενο, η υπάλληλος ταράχτηκε και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Στη Γέφυρα έφτασαν εξουδετερωτές του Τ.Ε.Ε.Μ. από την Πάτρα, άνδρες του Λιμενικού και της Ασφάλειας, αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο από την έρευνα που έκαναν.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί. Οι κάμερες ελέγχου της Γέφυρας είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο φαρσέρ και οι αστυνομικοί των τμημάτων Ναυπάκτου και Κατσικά τον συνέλαβαν το Σάββατο στην περιοχή των Ιωαννίνων! Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Πηγή protothema.gr