Το Internet απεφάνθη: Αυτοί οι διάσημοι έχουν τον χειρότερο χαρακτήρα (pics)

Gazzetta team
Το Internet απεφάνθη: Αυτοί οι διάσημοι έχουν τον χειρότερο χαρακτήρα (pics)
Χρήστες του Reddit αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια.

Ο τίτλος του θέματος είναι ο τίτλος του σχετικού Ask Reddit, όπου οι χρήστες που έχουν γνωρίσει από κοντά πολύ γνωστά πρόσωπα, επιβεβαιώνουν με τις μαρτυρίες τους το πόσο μεγάλοι μαλάκες είναι. Να τους πιστέψουμε; Μήπως ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και…»;

Μichael Jordan

barkley

«Φίλος μου σερβιτόρος κλήθηκε κάποτε να εξυπηρετήσει τραπέζι των Michael Jordan και Charles Barkley. O Jordan του είπε πως η τιμή του να τους σερβίρει ήταν το φιλοδώρημα του. Ο Barkley του έδωσε φιλοδώρημα στα κρυφά, μαζί και μια συγνώμη.»

William Shatner

sdhatner

«Έίναι μαλάκας με όλους. Έχει κάνει εθελοντές να βάλουν τα κλάματα, έχει πει σε fans να ποζάρουν με τρόπο συγκεκριμένο αλλιώς δεν θα βγάλει φωτογραφία μαζί τους, έχει αρνηθεί να πει μια έστω μια λέξη σε ανθρώπους που πλήρωσαν 100 δολάρια για ένα αυτόγραφο.

Chevy Chase

COMMUNITY -- "Aerodynamics of Gender" Episode 207 -- Pictured: Chevy Chase as Pierce -- Photo by: Harper Smith/NBC

«Μια φορά ήμουν στη τουαλέτα και ο Chevy Chase με έσπρωξε για να την χρησιμοποιήσει. Όταν του ζήτησα το λόγο μου είπε «και ποιος είσαι εσύ;», προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει το star power για να κάνει αυτό που θέλει.»

(να κατουρήσει;)

Justin Bieber

justinbieber

«Πολλές φορές στις συναυλίες του φρίκαρε και σταματούσε να τραγουδάει ακαριαία. Σε μια από αυτές τις φορές, σταμάτησε και άρχισε να ουρλιάζει στον κιθαρίστα του πως τα πάει μια χαρά και δεν θέλει την βοήθειά του.»

«Μια άλλη φορά, έπαιζε κιθάρα και επειδή δεν του άρεσε ο ήχος, άρχισε να φωνάζει προς τους βοηθούς του ειρωνικά «μπράβο ρε! Μπράβο που μου δώσατε ξεκούρδιστη κιθάρα!» μπροστά σε χιλιάδες θεατές.»

«Εννοείται πως όσοι τον περίμεναν στα παρασκήνια, δεν επιτρέπονταν να τον αγκαλιάσουν, να φωνάξουν, να τον ακουμπήσουν.»

Αriana Grande

ArianaGrande1

«Φίλος μου έχει εργαστεί σε casino όπου εκείνη εμφανιζόταν live. Μια από τις απαιτήσεις της, ήταν και το να την κρατούν στα χέρια πριν και μετά την εμφάνιση της στη σκηνή, επειδή ήταν τόσο κουρασμένη.»

Mike Myers

austin-powers-in-goldmember-original

«Έχει μια τόσο κακή φήμη στο Hollywood, που αυτό έχει γίνει και ο λόγος που έχει καταστραφεί η υποκριτική του καριέρα. Ακόμα χαρίζει τη φωνή του στο «Shrek», αλλά εκτός από αυτό, ουσιαστικά έχει συνταξιοδοτηθεί.»

Μadonna

madonna

«Είναι παράδοση για εκείνη το να εμφανίζεται 2-4 ώρες αργότερα σε συναυλίες…»

«Ένας φίλος μου που δούλευε σε ένα κυριλέ ξενοδοχείο κοντά σε ένα συναυλικό χώρο που έδινε συναυλία, μου είπε πως όταν η Madonna τους είχε ζητήσει να βάψουν ξανά όλο τον όροφο που θα έμενε, αλλιώς θα ακύρωνε τη συναυλία κατηγορώντας το ξενοδοχείο.»

Kevin Spacey

spacey

«Έχει τη φήμη πως είναι κρυφό-ομοφυλόφιλος που συχνάζει σε parties με συνοδούς επί πληρωμή και ανήλικα αγόρια[…][πως είναι ένα καθίκι που προσφέρεται να βοηθήσει ανθρώπους που θέλουν να μπουν στη βιομηχανία του θεάματος, με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες.»

John Cusack

johncusack

«Δούλεψα σαν βοηθός στα γυρίσματα της ταινίας «Hot Tub Machine 2″ και υποτίθεται πως θα έπαιζε κι εκείνος. Αλλά ήταν τόσο μαλάκας κατά τη διάρκεια της παραγωγής, που τον απέλυσαν και έσβησαν τον χαρακτήρα του από το σενάριο.»

Sharon Stone

stone-makeup

«Είχε επιλεχθεί να παίξει στο «American Ultra» αλλά κατέληξε να απολυθεί από την πρώτη κιόλας μέρα που έφτασε στο set των γυρισμάτων.»

(Τουλάχιστον είναι πολύ έξυπνη!)

Bam Margera

795-How-to-Skateboard-with-Bam-Margera

«Θυμάμαι ένα περιστατικό, στο πάρκο skate που είχε στην ιδιοκτησία του, όταν είχε κληθεί να κάνει μια εμφάνιση και να υπογράψει αυτόγραφα. Το μόνο που έκανε ήταν μια βόλτα στις ράμπες με το skate του και μετά εξαφανίστηκε. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν κάτω των 16 ετών.»

Christopher Mintz-Plasse

mintsplazze

«Δηλαδή ο Mclovin από το Superbad. Ένας κολλητός μου έτυχε να δουλέψει κομπάρσος σε μια ταινία του και να έχουν μια σκηνή μαζί. Στο διάλειμμα βρέθηκαν ξανά στο σημείο του φαγητού και δοκίμασε να του πει ένα «γεια». Εκείνος τον κοίταξε με μίσος και του απάντησε με ένα ξερό «what the fuck?».

Keanu Reeves

keanumexico1

«Όχι πλάκα κάνω, είναι ένας υπέροχος, τέλειος άνθρωπος.»

Πηγή: rise.gr