Ο πιο επικός ρεπόρτερ του κόσμου βρίσκεται στον Δήμο Βόλβης ! (pics & vids)

Gazzetta team
Ο πιο επικός ρεπόρτερ του κόσμου βρίσκεται στον Δήμο Βόλβης ! (pics & vids)
Για την ακρίβεια σπορτκάστερ του FiladelfioNews και ρεπόρτερ του Άρη Ξηροποτάμου

Η ελληνική επαρχία και δη οι ρεπόρτερς, σπήκερς και σπορτκάστερς που έχει αναδείξει πάντα προσέφεραν πλούσια ύλη σε σάητ σαν το υποφαινόμενο, για να χουν να παίζουν όταν δεν ασχολούνται με τα ιερά τέρατα Βαγγέλη Ιωάννου, Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Ιάκωβο Φιλιππούση. Σημερινός μας ήρωας ο Γιώργος Οικονόμου, ρεπόρτερ του ΜακεδονικούFilaDelfio News και υπεύθυνος για την εκπομπή Sentra με τα νέα από τις τοπικές ομάδες (πλέον γνωστή ο Άρης Ξηροποτάμου) από την ευρύτερη περιοχή της Βόλβης. Απολαύστε τον εδώ σε περιγραφή φιλικού μεταξύ Παντρεμένων και Ελεύθερων του Άρη Ξηροποτάμου:

Όπου βέβαια την παράσταση κλέβει η βαθιά μπαλιά του προέδρου και παλαίμαχου προέδρου του Άρη Ξηροποτάμου στον παντρεμένο Αριστείδη:

Καταγραφή

Ο Γιώργος Οικονόμου, όμως, και η εκπομπή του δεν περιορίζονται μόνο στο jogo bonito του δήμου Βόλβης, αλλά καλύπτουν και άλλα αθλήματα και δραστηριότητες της περιοχής, με live καλύψεις και συνεντεύξεις. Όπως εδώ, φερειπείν:

Οι live, δε, εκπομπές έχουν και τα τυχερά τους, όπως αγνά βιωματικά quotes του θυμόσοφου λαού, όπως αυτό του κύριου Τάσου:

Το τάβλι θέλει υπομονή και η γυναίκα κυνήγι

Ο Γιώργος Οικονόμου, όμως, δεν είναι μόνο ένας wannabe Γιάννης Νάτου του Βορρά, αλλά το χει πάει και ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας ρεπορτάζ όπου τον καλέσει το καθήκον. Καλή ώρα εδώ, κάπου μεταξύ Αρέθουσας και “Άνω Βρασνά”:

Το μαχίμι δε φοβάται να πλησιάσει το σημείο στο οποίο “αποχώρησε” ο δρόμος για τα Άνω Βρασνά, βγάζοντας τα γυαλιά στις τιτίκες του κέντρου και καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια για να γίνει ο επόμενος Πάνος Χαρίτος. Ρισπέκτ και στον “κάμερμαν” το Σπύρο το Μαλέα. Και γενικότερα ΡΙΣΠΕΚΤ.

Πηγή: luben.tv