Εχει γούστο ο Βλαδίμηρος! Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Πούτιν

Gazzetta team
Εχει γούστο ο Βλαδίμηρος! Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Πούτιν
Μετά το διαζύγιο του, το 2014, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον διεθνή Τύπο με την προσωπική του ζωή, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δημοσιεύματα είτε τον θέλουν σφόδρα ερωτευμένο είτε τον συνδέουν με κάποια κυρία κάνοντας λόγο για σοβαρή σχέση.

Δημοσιεύματα που συχνά ενέχουν το στοιχείο της... πρωταπριλιάτικης φάρσας, αν κι αυτήν τη φορά το νέο δημοσίευμα που τον θέλει να έχει συνάψει σχέση με την πρώην κυρία Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, κυκλοφόρησε όντως λίγο πριν από την Πρωταπριλιά...

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly», η Γουέντι Ντενγκ, που χώρισε από τον μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, το 2013, και ο Πούτιν έχουν σχέση, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά το διαζύγιο του Πούτιν, ο οποίος όμως (πάντα σύμφωνα με... μη πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα) έχει δεσμό με την Αλίνα Kαμπάεβα, Ρωσίδα πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής, η οποία μάλιστα φέρεται να γέννησε το τρίτο παιδί του τον Μάρτιο του 2015.

Το περιοδικό αναφέρει πως η πρώην κυρία Μέρντοχ έκανε διακοπές στο πολυτελές γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς, στις ΗΠΑ, παρέα με τη σύντροφο του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, με την οποία είναι στενές φίλες. Πριν από το γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη, που είναι καλός φίλος του Πούτιν, η Ντενγκ με τις δύο κόρες της που έχει αποκτήσει με τον Μέρντοχ βρίσκονταν στην Καραϊβική, την εποχή περίπου που ο πρώην της παντρευόταν με την Τζέρι Χολ, πρώην σύντροφο του Μικ Τζάγκερ.

Εκτός του ότι η Ντενγκ έκανε διακοπές στο γιοτ του φίλου του Πούτιν, ένα ακόμα στοιχείο στο σενάριο που τους θέλει ζευγάρι είναι ότι η πρώην κυρία Μέρντοχ φαίνεται να έχει... αδυναμία στους λεπτούς, γαλανομάτες άνδρες. Κι αυτό γιατί λέγεται πως ο Μέρντοχ τη χώρισε επειδή είχε ξελογιαστεί από τον Τόνι Μπλερ, πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας και νονό μιας από τις δύο κόρες του ζεύγους.

Η Γουέντι Ντενγκ, που χώρισε από τον μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, το 2013, και ο Πούτιν έχουν σχέση. αιτία του διαζυγίου της ο Τόνι Μπλερ

Το ιστορικό
Σύμφωνα με τον Τομ Μπάουερ, συγγραφέα του βιβλίου «Η τραγωδία της Εξουσίας» που κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα στην Αγγλία, ο Μέρντοχ σύστησε τη 43χρονη κινεζικής καταγωγής σύζυγό του στον Μπλερ το 2011 κι εκείνος γοητεύτηκε τόσο μαζί της που άρχισε να βρίσκει αφορμές για να επικοινωνεί μαζί της και να ζητά συμβουλές για τα επαγγελματικά ταξίδια του στην Κίνα. Τα δύο επόμενα χρόνια Μπλερ και Ντενγκ βρέθηκαν κάποιες φορές, σύμφωνα πάντα με τον Μπάουερ, ενώ στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της εφημερίδας «News Of The World», η οποία είχε βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για το γνωστό πλέον σκάνδαλο παρακολουθήσεων, η αστυνομία ανακάλυψε τον Απρίλιο του 2013 και ένα ημερολόγιο.

Η Γουέντι έστελνε στον εαυτό της ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία αναφέρει πόσο την έχει γοητεύσει ο Τόνι Μπλερ, «το καλό σώμα του, τα πόδια του, η επιδερμίδα του» και πόσο της λείπει. Ο Μέρντοχ ενημερώθηκε σχετικά και στις 13 Ιουνίου του 2013 ένας εκπρόσωπος της News Corporation ανακοίνωσε το διαζύγιο του Μέρντοχ και της Ντενγκ, κάνοντας λόγο για «ανεπανόρθωτη βλάβη του γάμου ήδη από εξαμήνου».

Αργότερα, τόσο ο Μπλερ όσο και η Ντενγκ αρνήθηκαν ότι είχαν σχέση κι ενώ ο 89χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ έβρισκε παρηγοριά στην 59χρονη Χολ (παντρεύτηκαν στις 4 Μαρτίου), η Ντενγκ προκάλεσε αίσθηση στις αρχές του περασμένου μήνα, όταν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εμφανίστηκε αλά μπρατσέτα με έναν νεότερο άνδρα, τον 30χρονο βιολιστή Τσάρλι Σίεμ.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
Βλαντιμίρ, ο γυναικοκατακτητής

Τα τελευταία χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει χτίσει ένα προφίλ γυναικοκατακτητή, ιδίως μετά το διαζύγιό του από τη Λουντμίλα Πούτινα, με την οποία ήταν παντρεμένος 30 χρόνια και με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τη Μαρία, 30 ετών και την Εκατερίνα, 29 ετών.

Ωστόσο, οι φήμες ότι έχει δεσμό με την Καμπάεβα είχαν κυκλοφορήσει ήδη από το 2008 και τις είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Μοσκόβσκι Κορεσποντέντ», η οποία λίγο αργότερα έκλεισε επειδή χρεοκόπησε... Το 2014 η αμερικανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «New York Post» έγραψε πως το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2012, ενώ Ρώσοι μπλόγκερ αλλά και ορισμένα γερμανικά μέσα ισχυρίζονται πως το ζευγάρι απέκτησε και τρίτο παιδί που γεννήθηκε υπό άκρα μυστικότητα σε κλινική της Ελβετίας τον περασμένο Μάρτιο.

Διάψευση
Το Κρεμλίνο επανειλημμένως αρνήθηκε τις φήμες. «Οι πληροφορίες πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε και πάλι πατέρας δεν αληθεύουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, στο Forbes Russia τον Μάρτιο του 2015. Μάλιστα αστειευόμενος προσέθεσε: «Απευθύνω έκκληση προς τους ανθρώπους που έχουν να χρήματα να διοργανώσουν έναν διαγωνισμό για την καλύτερη δημοσιογραφική φάρσα».

Στο μεταξύ, τον περασμένο Σεπτέμβριο φούντωσαν ξανά οι φήμες για την ερωτική ζωή του προέδρου, εξαιτίας φωτογραφιών που τον δείχνουν να απολαμβάνει την παρέα της 39χρονης πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας του μποξ, Ναταλία Ραγκοζίνα, στους αγώνες του Σότσι. Η Ραγκοζίνα είναι ευρέως γνωστή στη Ρωσία όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις αλλά και για τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει για το «Penthouse».

Πηγή: ethnos.gr