Πως έβγαλε ο βρετανός selfie με τον αεροπειρατή (vid)

Gazzetta team
Πως έβγαλε ο βρετανός selfie με τον αεροπειρατή (vid)
Τους λόγους για τους οποίους έβγαλε «την καλύτερη selfie όλων των εποχών» εξήγησε ο βρετανός Μπεν Ίνες από τη Σκωτία ενώ κυκλοφορεί βίντεο μέσα από το αεροπλάνο.

Τους λόγους για τους οποίους έβγαλε «την καλύτερη selfie όλων των εποχών» εξήγησε ο βρετανός Μπεν Ίνες από τη Σκωτία.

Ο Ίνες βρισκόταν στο αεροπλάνο των Egypt Airlines τη στιγμή που έγινε η αεροπειρατεία από τον 59χρονο αιγύπτιο Seif Eldin Mustafa. Η selfie που τράβηξε χαμογελώντας με τον αεροπειρατή έκανε το γύρο του κόσμου.

Όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Sun, προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί ήθελε να ρίξει μια πιο κοντινή ματιά στη υποτιθέμενη ζώνη με τα εκρηκτικά που είχε ο αεροπειρατής.

«Δεν είμαι σίγουρος για ποιον λόγο το έκανα. Απλά προσπαθούσα να παραμείνω χαρούμενος απέναντι σε αυτήν την αντιξοότητα που βιώσαμε. Σκέφτηκα πως αν η βόμβα είναι αληθινή δεν έχω να χάσω τίποτα άλλο έτσι και αλλιώς, και έτσι πλησίασα τον αεροπειρατή», είπε ο Ίνες.

«Ζήτησα σε κάποιον από προσωπικό του αεροπλάνου να με βοηθήσει στη μετάφραση προκειμένου να του ζητήσω να βγάλουμε μια selfie. Aυτός το δέχτηκε και έτσι στάθηκα δίπλα του και χαμογέλασα στην κάμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.



Πηγή: thetoc.gr