«Είμαι πολιτικός κρατούμενος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δηλώνει ο Τάκης Μουσάς

Gazzetta team
«Είμαι πολιτικός κρατούμενος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δηλώνει ο Τάκης Μουσάς
«Πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται, ο Τάκης Μουσάς, ένας εκ των κατηγορουμένων δημοσιογράφων για την υπόθεση εκβιασμών.

Ο κ. Μουσάς υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ και κατηγόρησε τον Χρήστο Φράγκου, επίσης κατηγορούμενο για την ίδια υπόθεση, ότι ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και είχε καθημερινές επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Δεν ήταν αδυναμία η σιωπή μου μέχρι σήμερα. Ήταν σεβασμός στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, παίζεται στις πλάτες μου εξώφθαλμο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Για αυτό και σπάω την σιωπή μου μετά από 38 ημέρες για τα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και τους παρακρατικούς. Δεν είχα αντιληφθεί ότι ήμουν τόσο σημαντικός. Με έχουν καταδικάσει, ακόμη και η κυρία Γεροβασίλη. Είναι μια στημένη υπόθεση από το Μέγαρο Μαξίμου και την Aμαλία Κάντζου που κυκλοφορεί με συνολάκια των 2.000-2.500 ευρώ, ενώ πριν δεν είχε να φάει», ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή τόνισε: «Ο πρωθυπουργός εκνευρίστηκε χθες, όταν του είπε για το 3ο πρόσωπο ο κ. Μητσοτάκης, για τον κ. Φράγκου, ότι είναι συνεργάτης του. Ο κ. Φράγκου είναι εργοδότης της κυρίας Κάντζου, για να καταλάβετε το μέγεθος της εγκληματικής οργάνωσης. Δίκασε και καταδίκασε η κυρία Γεροβασίλη ως αυτόκλητη εισαγγελέας. Η όλη ιστορία αυτή έγινε ενόψει των τηλεοπτικών αδειών. Η καταγγελία είναι μόνο της κυρίας Κάντζου. Όλη η κατηγορία στηρίζεται στην άποψη της Κάντζου ότι την εκβίασα. Πουθενά δεν υπάρχουν απειλές για το παιδί της. Εκοψαν και έραψαν τις συνομιλίες για να με ενοχοποιήσουν. Σε κάποια συνομιλία μου είπε ότι η κόρη της είναι πρωταθλήτρια ιππασίας και της λέγαμε να μας στείλει φωτογραφία να την βάλουμε σε 10 σάιτ να χαρεί το παιδί. Δεν υπάρχουν απειλές πουθενά. Αν η φωνή μου ακουστεί από τις συνομιλίες ή αν φέρει ένας αποδείξεις ότι πήρα χρήματα από τη ΝΔ, δεν θα κάνω αίτηση αποφυλάκισης».

Ειδικά για τον κ. Φράγκου, ο κ. Μουσάς πρόσθεσε: «Είναι το τρίτο πρόσωπο που έκρυβε ο πρωθυπουργός, μιλούσε κάθε μέρα με 2-3 συμβούλους του πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, δεν βγήκαν οι συνομιλίες του ποτέ όμως. Είχε πάει και στις Βρυξέλλες. Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Δεν είναι κολάσιμο να είσαι εκβιαστής και συνεργάτης του πρωθυπουργού. Συνεργάτης του σε όλους τους τομείς. Είναι φίλος και του κ. Παππά από παλιά. Έχουν κατασχέσει το κινητό του, να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο Μητσοτάκης ή ψεύτης ο Τσίπρας. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία να δούμε, να ανοίξουν και της κυρίας Κάντζου. Κρύβεται η κυρία Κάντζου, όταν βγω με το καλό θα έρθω στον κ. Χατζηνικολάου να έρθουμε απέναντι με την κυρία Κάντζου. Θα κάνω μήνυση στον κ.Καμμένο για ό,τι είπε».

Πηγή: koolnews.gr