Οι Ελληνίδες προτιμούν τις… λεσβίες: Τι διαλέγουν στο πορνό και πόσο χρόνο αφιερώνουν (pics)

Gazzetta team
Οι Ελληνίδες προτιμούν τις… λεσβίες: Τι διαλέγουν στο πορνό και πόσο χρόνο αφιερώνουν (pics)
Η γνωστότερη ιστοσελίδα πορνό έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των γυναικών που την επισκέπτονται.

Από τις συνολικά εξήντα εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα, το 24% είναι γυναίκες. Επί της ουσίας 14,4 εκατομμύρια γυναίκες επισκέπτονται το Pornhub καθημερινά, δηλαδή 432 εκατ. το μήνα και συνολικά τον χρόνο 5.256.000.000. Το Pornhub δημοσίευσε ένα χάρτη που δείχνει τις προτιμήσεις των γυναικών σε κάθε χώρα.

Η πλειονότητα των γυναικών στην Ευρώπη παρακολουθεί λεσβιακές σκηνές στο Pornhub: Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Ανδόρα, Μονακό, Σαν Μαρίνο, Ιταλία, Αγγλία, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιρλανδία, Δανία, Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Ελβετία, Μάλτα, Αυστρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Μολδαβία και Ελλάδα.

Οι γυναίκες στην Γερμανία και την Τουρκία διαφοροποιούνται αφού προτιμούν τις έφηβες, ενώ στη Σερβία και τα Σκόπια επισκέπτονται την κατηγορία «Mature». Ουκρανία και Λευκορωσία την κατηγορία «Anal» ενώ στην Τσεχία την κατηγορία «Female Friendly». Τέλος, στο Κόσοβο οι γυναίκες μπαίνουν στην κατηγορία «Big Dick» ενώ στην Λευκορωσία, την Ουκρανία και τη Ρωσία στην κατηγορία «Anal».

pornhub3-500

Επίσης σε όλες τις χώρες τις Βόρειας Αμερικής οι γυναίκες προτιμούν τις λεσβίες, όπως επίσης και στη Νότια Αμερική. Οι γυναίκες στο Περού και το Εκουαδόρ επισκέπτονται στην κατηγορία «Anal» και στη Βολιβία την κατηγορία «Teen».

Στην Κίνα, την Μογγολία, την Ιαπωνία, την Σιγκαπούρη, την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη, το Λάος και το Βιετνάμ οι γυναίκες προτιμούν την κατηγορία «Hentai». Αυστραλία, Ινδία, Ισραήλ, Αρμενία, Ιορδανία, Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σουδάν και Νότια Αφρική μπαίνουν στην κατηγορία «Lesbian», όπως επίσης και στη Βόρεια Αφρική με μοναδική εξαίρεση την Λιβύη όπου μονοπωλεί η κατηγορία «Arab». Στην υπόλοιπη Αφρική οι γυναίκες επιλέγουν την κατηγορία «Ebony» ενώ στην Σομαλία και την Μαδαγασκάρη την κατηγορία «Big Dick».

pornhub-500

Σύμφωνα με την κατάταξη χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδα οι Ελληνίδες είναι 15ες και ξοδεύουν περίπου 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στο Pornhub.

pornhub2-500

Ωστόσο εδώ υπάρχει η περίπτωση του γραφίστα που έκανε λάθος και στη θέση των Φιλιππίνων έβαλε τον χάρτη της Ελλάδας.

pornhub1-500

Πηγή: koolnews.gr