Αυτός ο γάμος κόστισε 1 δισ. δολλάρια (pics)

Gazzetta team
Αυτός ο γάμος κόστισε 1 δισ. δολλάρια (pics)
Ο 28χρονος Said Gutseriev είναι ο ρώσος πάμπλουτος γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία στο χώρο των πετρελαίων και των μέσων ενημέρωσης Mikhail Gutseriev.

Το Σαββατοκύριακο παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την 20χρονη φοιτήτρια Khadija Uzhakhovs, και ο γάμος ήταν μια πραγματική επίδειξη πλούτου και ισχύος.

Μεταξύ άλλων βέβαια, τους καλεσμένους διασκέδασε η Jennifer Lopez και ο Enrique Iglesias σε έναν πολυτελή χώρο δεξιώσεων στη Μόσχα. Το νυφικό της 20χρονης κόστιζε αρκετές χιλιάδες δολάρια αλλά έχοντας την περιουσία του πατέρα του γαμπρού το ποσό μοιάζει ασήμαντο. Εξάλλου, όλος ο γάμος λέγεται ότι κόστισε περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

gamosdlasl2

Το φόρεμα της νύφης επίσης έφτασε από το Παρίσι και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ζύγιζε σχεδόν 20 κιλά λόγω της τεράστιας ουράς και των πολλών διακοσμητικών στοιχείων που είχε επάνω, με την ίδια να χρειάζεται τη βοήθεια πολλών ατόμων για να ανέβει έναν όροφο, ακόμη και να περπατήσει. Με ένα σφιχτό μπούστο, μακριά μανίκια και μακριά πλούσια φούστα, το νυφικό έμοιαζε σαν βγαλμένο από παραμύθι με τον καθένα να μπορεί εύκολα να μαντέψει το ύψος της τιμής του. Το λουκ της νύφης συμπληρωνόταν από μια διαμαντένια τιάρα στα μαλλιά και ένα επιβλητικό διαμαντένιο κόσμημα γύρω από το λαιμό της.

gamosdlasl4

Οι καλεσμένοι έφτασαν βέβαια με έναν στόλο πολυτελών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων Rolls Royces, που πάρκαραν έξω από το χώρο της τελετής και διασκέδασαν με τα τραγούδια της Jennifer Lopez, η οποία φέρεται να αμείφθηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια για την παρουσία της. Ανάμεσα στους διάσημους και ισχυρούς καλεσμένους ήταν και ο Gurbanguly Berdimuhamedov, πρώην πρόεδρος του Τουρκμενιστάν. Ο Enrique Iglesias ανέβηκε επίσης να τραγουδήσει στη σκηνή, όπως και ο Sting λίγο αργότερα. Λέγεται επίσης ότι στην τελετή βρέθηκαν και η Beyonce και ο Elton John, οι οποίοι επίσης τραγούδησαν, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

gamosdlasl3

Οι 600 καλεσμένοι του ζευγαριού δείπνησαν με ευρωπαϊκή κουζίνα αλλά και σούσι και η γαμήλια τούρτα ήταν ένα περίτεχνο δημιούργημα οκτώ «βαθμίδων».

gamosdlasl5

Ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή η υπερβολή είναι δεν είναι κάτι παράξενο για τον γιο του γεννημένου στο Καζακστάν, Mikhail Gutseriev, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Θεωρείται μάλιστα ένας από τους πιο γνωστούς αυτοδημιούργητους άνδρες που εδώ και πολλά χρόνια ζει στη Ρωσία, αγοράζοντας κατά διαστήματα από τράπεζες μέχρι εταιρείες ακινήτων. Ο γιος του Said σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη συνέχεια επέστρεψε στη Ρωσία. Ο μεγιστάνας έχει χάσει έναν γιο στο παρελθόν σε ένα μυστηριώδες ατύχημα στη Ρωσία, οδηγώντας τη Ferrari του. Για τη νύφη λιγότερα πράγματα είναι γνωστά, εκτός από το ότι είναι φοιτήτρια οδοντιατρικής στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο της Μόσχας.

gamosdlasl6

gamosdlasl7

gamosdlasl8

gamosdlasl9

Πηγή: newsbeast.gr