Στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου για την αξιολόγηση

Gazzetta team
Στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου για την αξιολόγηση
Οι ευρωβουλευτές θα συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γιάννη Στουρνάρα και άλλους αξιωματούχους

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2016.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι θα έχει συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αρμόδιους Υπουργούς, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Στουρνάρα και άλλους αξιωματούχους, ενώ θα συμμετάσχει και σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Οι ευρωβουλευτές θα έχουν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και διαφόρων φορέων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη εργασίας της αντιπροσωπείας εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς, για την παρακολούθηση και τον δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό έλεγχο από πλευράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Η αντιπροσωπεία του ΕΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11.30.

Πηγή: protothema.gr